Öneri Monster / Gamegaraj Laptop Alınır mı

bumbumbum

80+
Reaksiyon skoru
2
Monster Tulpar T6 V3.7.5 Intel Core i9 13900HX 32 GB 1 TB SSD 12 GB RTX 5070 Ti 16" QHD W11H Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı (n11)

veya

Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C1 RTX5070Ti QHD IPS 300hz AMD Ryzen 9 9955HX 32 GB RAM 1 TB SSD 16 inç FreeDOS (MediaMarkt)

Şuan bu ikisi arasında kaldım. Son sıralarda Monster hakkında daha çok şikayet duymaya başladım, Game Garaj ise genel olarak markaya güvenip güvenemeyeceğimi bilemediğim için çok karamsar kaldım. Bilgisayar mühendisliğine başlayacağım, 6+ yıl falan gidecek bir laptop bakıyorum. Monster 117k, GG 130k, bunlardan birisi alınır mı alınmaz mı? Aldıktan sonra bunların kalitesi nasıl, ileride bana sorun çıkartır mı, çıkarırsa servisi falan nasıldır? Ya da başka bir öneriniz varsa yardımcı olur musunuz?

monster almam, gamegaraj alırım. gamegaraj uniwill (tongfang) firmasına laptoplarını yaptırıyor ve barebone üretim arasında en iyi cihazları genelde uniwill yapıyor. gamegaraj memnuniyet oranlarına bakarsan çok yüksek olduğunu görürsün.

monster almam, gamegaraj alırım. gamegaraj uniwill (tongfang) firmasına laptoplarını yaptırıyor ve barebone üretim arasında en iyi cihazları genelde uniwill yapıyor. gamegaraj memnuniyet oranlarına bakarsan çok yüksek olduğunu görürsün.
reis monster neden almazsın biraz açıklar mısın? malum aradaki 13k az bi para değil ondan onu almayı düşünmüştüm.

reis monster neden almazsın biraz açıklar mısın? malum aradaki 13k az bi para değil ondan onu almayı düşünmüştüm.
Monster ağırlıklı olarak Clevo ya ürettiriyor ve googlea clevo yazıp yorumları forumları okursan sebebini alarsın çok kalitesiz ürünleri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,195
Üyeler
203,352
Son üye
s.1234
Geri