Msi Servis Point Mağduriyeti

Valla yakın zamanda yeni bir setup kurucaktım çoğu parçada belliydi şimdi hepsini gözden geçirmem lazım ne yapcaz acaba 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dell in birtane monitörünü buldum güzel duruyor mönitörü dell alıcam galiba

Valla yakın zamanda yeni bir setup kurucaktım çoğu parçada belliydi şimdi hepsini gözden geçirmem lazım ne yapcaz acaba 😅
Arıza verme ihtimali düşük, nispeten daha üst seviye ve dolayısıyla pahalı modelleri alın ve bol bol dua edin. Ayrıca sistemi kurduktan sonra tüm testlerini yapın, iade süresi içinde sorun gördüğünüz parçayı da direk iade edersiniz.

Güncel durum nedir, monitörün çöp mu oldu, 230 dolar ödeyecek misin, yoksa onlar mı karşılayacak?

Daha dün kendilerine MSİ marka bir anakart gönderdim soket değişimi için bakalım yaklaşımları nasıl olacak

Ben dell markasinin kendisiyle iletisime gecmistim. Bir pazar gunu monitorum arizalanmisti uzaktan kontrol ettiler once ardindan sorunu tespit edip yeni monitor gonderdiler ve pazartesi elimdeydi. Hic magdur etmediler.
Evet gercekten kaliteli müşteri temsilcileri kaliteli teknik servisleri varmış

Güncel durum nedir, monitörün çöp mu oldu, 230 dolar ödeyecek misin, yoksa onlar mı karşılayacak?
çöp malesef

Daha dün kendilerine MSİ marka bir anakart gönderdim soket değişimi için bakalım yaklaşımları nasıl olacak
Umarım benimki gibi olmaz iyi şanslar

çöp malesef

Az önce mail geldi anakart soket değişimi için 1500 artı kdv yapacak bişey yok yapsınlar bakalım kullanıcı hatasıydı zaten

çöp malesef

Tuketici hakem heyetine basvurdun mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,234
Üyeler