PC Pubg De Çok Fazla Takılma Alıyorum Rx6600-- R5 5600 16gb Ram

Formen0s

80+
Reaksiyon skoru
18
Aşağıdaki bağlantıda net şekilde sorunum görünüyor arkadaşlar ben daha önce 75HZ monitör kullanıyordum şimdi 144e geçtim eskiden bu kadar takılma olmuyordu bundan dolayımıdır bilmiyorum ama . Çok takılıyor arkadaşlar varmı öneriniz. Bu sistemle PUBG oynayan illaki vardır onlarda bu kadar çok kasıyormu oyun merak ediyorum

Bu sistemle PUBG oynayan illaki vardır onlarda bu kadar çok kasıyormu oyun merak ediyorum
Hocam ben 7500f 9060xt ile oynuyorum bir arkadaşımda 4070 mobil ile oynuyor ancak bizde bunu sadece çok işlek yerlerde yapıyor sizde sanki ram yetersizğinde olan takılmalardan oluyor gibi duruyor ama 5 6 gb ram yok değil ki sizde 16 da gayet yeterli anlayamadım

Hocam ben 7500f 9060xt ile oynuyorum bir arkadaşımda 4070 mobil ile oynuyor ancak bizde bunu sadece çok işlek yerlerde yapıyor sizde sanki ram yetersizğinde olan takılmalardan oluyor gibi duruyor ama 5 6 gb ram yok değil ki sizde 16 da gayet yeterli anlayamadım
Bende anlamadım hocam şu aralar fps kısıtladım daha az takılma yapıyor şimdi de ram alacağım 24 yapacağım ramleri umarım düzelir

Geri