🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

6 taksit de varmış.

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)
Kullandığım diğer klavyeler maks bir hafta görürken F75 RGB kapalı halde ayda bir falan takıyorum şarja. O kadar çabuk bitmesi imkansız gibi geldi.

Sence bunu almalı mıyım yoksa daha iyi alternatifler var mı
yani bende repaer switch siyah f75 var 10 ay falan oldu amazondan almıştım baya memnunum sesi, yekpare hissiyatı güzel şarjı da yukarda arkadaşın dediği gibi rgb kapalı çok uzun gidiyor benim dönem dönem 2 ay şarja takmadığım oluyor ama şu sıralar yoğun kullanıyorum 2-3 haftada 1 takıyorum şarja

Kullandığım diğer klavyeler maks bir hafta görürken F75 RGB kapalı halde ayda bir falan takıyorum şarja. O kadar çabuk bitmesi imkansız gibi geldi.
Bende rgb açık ama 3. Seviyede okadar etkiliceni zannetmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu çinden gelenlerde ya bağlantı sorunu var ya çift basma sorunu ya da batarya sorunu tr de satılanlar sorunsuz
İyide gene Çin'de üretilmiyormu ?

İyide gene Çin'de üretilmiyormu ?
öyle de bende de aynı klavye olduğu için algıda seçicilik sanırım açılan konularda dikkat ediyorum f75 de sorun yaşayanlar %90 çinden ucuza alanlar. Amazondan falan alanlarda tek sorun bağlantı sorunu oluyor o da çok nadir çözümü de basit.

Bende rgb açık ama 3. Seviyede okadar etkiliceni zannetmiyorum
rgb çok etkiler knk ama 3 güne düşürmez bence de

Bende bundan önce ajazz ak992 vardı tam boy klavye dediğin gibi 1 ay gidiyordu o mesela rgb açık halde buna geçinçe afalladım

bu çinden gelenlerde ya bağlantı sorunu var ya çift basma sorunu ya da batarya sorunu tr de satılanlar sorunsuz
Hocam sizce GrayWood switch mi yoksa ice vein mi yada Beast R75 he pro mu elimde aula win60he var manyetik olarak zaten kararsız kaldım

Son düzenleme:
öyle de bende de aynı klavye olduğu için algıda seçicilik sanırım açılan konularda dikkat ediyorum f75 de sorun yaşayanlar %90 çinden ucuza alanlar. Amazondan falan alanlarda tek sorun bağlantı sorunu oluyor o da çok nadir çözümü de basit.

rgb çok etkiler knk ama 3 güne düşürmez bence de
Şu apex mouse mesela oda Çin'den alınma çift basıyordu switch değiştim bu sefer digeri patlak verdi :) Allah'tan yedekte delux m800 ultra var

Rgb açık iken çabuk bitiyor ama kapalı iken gayet uzun gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri