Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

Adam konsoldan oynuyor ya hani 😀
aman ondan değil hocam ya hani konsol oyunlarının bi stili var mesela last of us falan da aynı tam konsol işi oyunlar mesela bana öyle bi his verdi oyunun geneli

PC'de Ultra RT + DLSS 5 90+ FPS ile çok daha keyifli olur, iyi ki PS5 almamışım. PS5 Pro dan aşağısı keyif vermez gibi

GTA 6'nın uzun versiyon oynanış fragmanı resmi olarak Netflix'te yayınlandı !
Hesabınız varsa girip izleyebilir, yoksa da yayıncılardan izleyebilirsiniz. Telif atılmıyor.

Şahsi fikrim: Bu oyun pişmiş arkadaşlar. Ps portu buysa pc portunu hayal bile edemiyorum. Birde ekstra olarak modcular uçuracak oyunu oda var. Pırasa abi elinde ki buildi internete salarsa pc portunun çıkışı erkene çekilebilir. İşin özü bu oyuna böbreği bırakıcaz gibi duruyor hayırlısı. Puanım 10/10

Alıntıyı görüntüle
Fena bişey ya beklemekten olduk geberdik

Şehir müthiş görünüyor ya büyük ihtimal oyun tarihindeki en gerçekçi npcler bu oyunda olacak üstü de gelmez

Ps5 pro var ama türkçe dil olmaması üzüyor yine de alıcam sizce değer mi almaya(zatwn alıcam ama destek lazım)

çıkmadan bilemeyiz ama şimdilik npc işinin zirvesi kcd 2 gibi.
O da güzel evet de güncel hayatı en iyi simüle eden oyun olacağı için, arada hem hissiyat hem de zorluk açısından çok fark var. Bu yüzden GTA 6'nın popülerliğine yetişmeleri zor. KCD 2 için çok daha zor.

Seks olacakmış oyunda vay be

sızıntılarla aynı mı goruntuler yoksa sızıntılar boş mu çıktı?
sızıntılardaki oyunla alakası yokmuş gibi geldi bu arada bana, adam o buildi paylaşsa bile oynamak istemem şahsen az daha bekler mis gibi bunu oynarım

Geri