Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,652
GTA 6'nın uzun versiyon oynanış fragmanı resmi olarak Netflix'te yayınlandı !
Hesabınız varsa girip izleyebilir, yoksa da yayıncılardan izleyebilirsiniz. Telif atılmıyor.

Şahsi fikrim: Bu oyun pişmiş arkadaşlar. Ps portu buysa pc portunu hayal bile edemiyorum. Birde ekstra olarak modcular uçuracak oyunu oda var. Pırasa abi elinde ki buildi internete salarsa pc portunun çıkışı erkene çekilebilir. İşin özü bu oyuna böbreği bırakıcaz gibi duruyor hayırlısı. Puanım 10/10

1787857608647.webp

Son düzenleme:
Kickte eray rraenee falan izliyor bu arada

GTA 6'nın uzun versiyon oynanış fragmanı resmi olarak Netflix'te yayınlandı !
Hesabınız varsa girip izleyebilir, yoksa da yayıncılardan izleyebilirsiniz. Telif atılmıyor.

Alıntıyı görüntüle
Bunun için sistem toplamadım ama tam da sisteme yakışır oyun keyfini çıkaracağım.

Netflix'te oynanış fragmanı izlemedik de demeyiz. Tişikkirler Rockstar Games. :love:

PS 5 alasım geldi fena iyi
Ps5 de böyleyse PC de nasıl olacak acaba
Cyberleek elinde ki buildi internete salarsa PC versiyonunun çıkışı erkene çekilebilir. Benden söylemesi🤫

oyun beklentilerimi karşıladı ama yine de kontrolcü hantallığı oynanışta anlaşılıyor mouse ile oynamak lazım şu oyunu

animasyonlar güzel grafikler çok iyi mimikler en üst seviye dünya güzel canlı çatışma hissi o kadar da iyi değil bence

Anlık izledim gerçekten çok iyi duruyor biraz sonra ön sipariş atıcam herhalde 😂😂

Geri