Çözüldü✓ Twisted Minds Tm-Paradox120-B Oyuncu Masası - Siyah - 6771tl

rgnzn

80+
Reaksiyon skoru
3
Trendyol Link

Dostlar selam, benzer konu başlığı göremedim, ben açayım dedim. Bu tip elektrikli, yükseltilebilir masalar genelde 13-15000 civarından başlayınca paylaşmak istedim. Belki uygun bulanlar olabilir. Ben bir adet aldım ayakta da bilgisayar kullanabilmek için. Deneceyeceğiz bakalım... Fiyat 6771,16 TL, peşin fiyatına taksit seçenekleri de var.

Hocam geldi mi masa beğendinmi fiyat olarak çok uygun elektrikli olmasına rağmen sence nasıl geldiyse.

Bugün geldi hocam, kutulama süper. Her parçayı ayrı ayrı sünger içerisine koymuşlar kutusunda. Malzeme de gayet iyi ve ağır hissettirdi fiyatına göre. Kurulumu henüz yapmadım, sadece kutuyu açtım eksik gedik var mı diye. Elektriksel durumunu ve çalışmasını test etmedim ama motorunu ve kontrol panelini de çok güzel ayrıca paketlemişler. Yarın ya da öbürgün kuracağım vaktimi ayarlayabilirsem. Kullanmaya başlayınca güncelleme yaparım. Kutunun açılmış halinin de fotosunu ekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2026-08-28-00-48-17-64_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.webp
    Screenshot_2026-08-28-00-48-17-64_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.webp
    82.8 KB · Hit: 14
Hocam geldi mi masa beğendinmi fiyat olarak çok uygun elektrikli olmasına rağmen sence nasıl geldiyse.
Hocam kurulumu yaptım, bence bu fiyata iyi. Çok sessiz şekilde yükselip alçalıyor. 3 ayrı yüksekliği hafızaya alabiliyorsunuz. Sadece masanın üst tahtasını monte ederken yere ters koyunca yerde toz tanesi çizmiş masa yüzeyini 2-3 cm kadar. Siyah renk almıştım, çizik hafif grimsi şekilde belli oluyor. Kolay çizilecek bir malzeme gibi yani, ürün kutusu üzerinde veya yumuşak, temiz zeminde kurulum yapmak lazım. Onun dışında ayaklar vs gayet iyi ve sağlam. 4 ayaklı sağlam ve büyük bir masa kullanıyordum, onun yerine aldım. O kütük gibiydi hiç sallanmıyordu, bu az da olsa sallanıyor. Diğer masamın derinliği 75cm'ydi, bu 60cm. Biraz dar geldi ama yükseldiğinde ayakta kullanıma çok uygun olduğu için bu dezavantajı gözardı ettim. İleride belki üste daha büyük bir tahta yaptırılabilir. Boyum 185 bu arada, en üst seviyelerde kullanım bana çok uygun geldi.

Hocam kurulumu yaptım, bence bu fiyata iyi. Çok sessiz şekilde yükselip alçalıyor. 3 ayrı yüksekliği hafızaya alabiliyorsunuz. Sadece masanın üst tahtasını monte ederken yere ters koyunca yerde toz tanesi çizmiş masa yüzeyini 2-3 cm kadar. Siyah renk almıştım, çizik hafif grimsi şekilde belli oluyor. Kolay çizilecek bir malzeme gibi yani, ürün kutusu üzerinde veya yumuşak, temiz zeminde kurulum yapmak lazım. Onun dışında ayaklar vs gayet iyi ve sağlam. 4 ayaklı sağlam ve büyük bir masa kullanıyordum, onun yerine aldım. O kütük gibiydi hiç sallanmıyordu, bu az da olsa sallanıyor. Diğer masamın derinliği 75cm'ydi, bu 60cm. Biraz dar geldi ama yükseldiğinde ayakta kullanıma çok uygun olduğu için bu dezavantajı gözardı ettim. İleride belki üste daha büyük bir tahta yaptırılabilir. Boyum 185 bu arada, en üst seviyelerde kullanım bana çok uygun geldi.
Sallanma çok rahatsız ediyor mu oyunlar için mouse çevirdiğimde özellikle masanın sallanmamasına çok dikkat ediyorum.

Hocam sallanma için ciddi itmek/vurmak lazım, o kadar aşırı bir sallanma değil ama oyuncuları ne kadar rahatsız eder bilemiyorum. Bende NB H100 monitör koluna bağlı 24 inç monitör takılı. Masayı sallayınca 2 kez falan sallanıp/esneyip hemen duruyor ekran. Mouse'u koldan hareket ettirince de çok hafif bir oynama var ama beni rahatsız etmiyor. Hassas oyuncular rahatsız olabilir belki bilemedim. Masanın üstünde dolu bardaktaki su 4-5 kez sallanıp duruyor yandan/önden hafif vurunca masaya. Sallanma ayakların dengesizliğinden vs değil bu arada, ayaklar çok kalın ve sağlam. Belki benim montajım sebebiyle de olmuş olabilir. Hızlıca üstünkörü kurulum yaptım.

Geri