❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Hocam üsteki yorumda cevapladığım kısımda bir kullanıcı iki mağazanın aynı kişiye ait olduğunu söyledi mağazalardan birinin n11 soru cevabında ürün stoklarımızda mevcut değil yazmış yani olmayan ürünü süreki mağazalarında ilana koyup sonra iptal ediyor önceki yorumları okursanız görürsünüz
sadece bu satıcı yapmıyor aynı şekilde zmteknoloji mağazasından almıştım ürün stoklarda yok diye iptal ettiler. şu an pttavm üzerinden aynı mağaza 7900tl ye satıyor

Gigabyte eagle x870 wifi7 iade edip bunu aldım. Sıfır kapalı kutu derken nasıl oluyor bilmiyorum ama ikisi de aynıydı. Kutunun kendisinde bir iz veya bir bant yoktu. Anakartın içinde olduğu plastiğin ağız kısmında küçük bant vardı ikisinde de. Gigabyte'ı amazondan aldığımdan dolayı 0 kapalı kutudur demiştim bu da aynısı çıkınca sıfırdır diye düşündüm. Ekstra kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Bu videoyla birebir aynıydı. 0 kapalı kutuydu yani.
Bence de muhtemelen sıfırdır diye tahmin ediyorum . Fiziksel hasar vesaire var mı, onu kontrol et. Sistem parçaları gelmeden şu an pek de test yapamazsın bence.

sadece bu satıcı yapmıyor aynı şekilde zmteknoloji mağazasından almıştım ürün stoklarda yok diye iptal ettiler. şu an pttavm üzerinden aynı mağaza 7900tl ye satıyor
Bence bu iki satıcıdan almayın çok sıkıntılı bir durum var yine ilana koymuş başka yerden

Ekler

• IMG_3440.webp
    IMG_3440.webp
    111.5 KB · Hit: 25
işin ilginç tarafı geçen gün set12 nickli arkadaş hb üzerinden zmteknoloji den almıştı gönderdiler ona. Ama benim çiçeksepetinden aldığımı iptal ettiler stokta yok diye.

işin ilginç tarafı geçen gün set12 nickli arkadaş hb üzerinden zmteknoloji den almıştı gönderdiler ona. Ama benim çiçeksepetinden aldığımı iptal ettiler stokta yok diye.

Hocam bazen satıcılar sahte kargo numarası gönderebiliyor umarım öyle bir durum olmamıştır alanlar kargo gelirse kameraya çekerek kutuyu açın en azından garantiye alın

Geri