Yüksek Güçlü Sistemde Cs2 De Takılma Problemi Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar 2.el bir sistem satın aldım geçenlerde özellikleri su sekilde:
4070 Tİ PNY
7800X3D
MAG B650
MAG 850 PCI E PSU
16X2 GSKİLL TRİDENT Z5 RAM
SAMSUNG 990 PRO SSD 2 TB
MSI MAG CORELIQUID 360 MM V2
Böyle bir sisteme ragmen oyunda takilma yasiyorum her türlü optimizasyonu denedim nerdeyse(6000 mhz e çektim belleği-gpu hızlandırmayı açtım nvidia ayalarında shader cache i sınırsız yaptım gecikmeyi kapattım bellek bütünlüğünü kapattim biosu guncelledim) gibi gibi ancak çözülmedi donanimlarda mi bi problem var diye düşünüp testler yaptim gosterecegim onlari da.Ne yapmam lazim bilgi verirseniz sevinirim zira boyle bi sistemde bu tarz bir sorunun yaşanmaması gerekiyor normalde

Ekler

• 1000038570.webp
    1000038570.webp
    369.7 KB · Hit: 37
  • 1000038564.webp
    1000038564.webp
    1.5 MB · Hit: 28
  • 1000038518.webp
    1000038518.webp
    432.3 KB · Hit: 37
  • 1000036965.webp
    1000036965.webp
    253.7 KB · Hit: 37
SSD'inde sorun yok, yine de farklı bir şey varsa deneyebilirsin. SSD sağlığı %0 olsa bile kullanırsın, sorunlar yaşatır ama kullanılır. Yani %40 stutter yaşatacak bir şey direkt diyemem. Bunun dışında sisteme yaptığınız gereksiz ayarları sıfırlayıp, bağlantıda önerdiklerimi yapıp bir test edin.

Ayrıca BIOS ayarlarında Resizebarı kapalı tutun ve oyun içinden Reflex kapalı test edin. Nvidia Reflex çoğu zaman avantaj hariç stutter yaratabiliyor. Nvidia yazılımsal olarak atıyorum DLSS vb. yükseltmeye zorlasa da, oyunlar ayar yapmayınca saçma sapan sorunlara yol açıyor. Çoğu oyun da bunları güncellemeyi takip etmiyor.

SSD'inde sorun yok, yine de farklı bir şey varsa deneyebilirsin. SSD sağlığı %0 olsa bile kullanırsın, sorunlar yaşatır ama kullanılır. Yani %40 stutter yaşatacak bir şey direkt diyemem. Bunun dışında sisteme yaptığınız gereksiz ayarları sıfırlayıp, bağlantıda önerdiklerimi yapıp bir test edin.

Ayrıca BIOS ayarlarında Resizebarı kapalı tutun ve oyun içinden Reflex kapalı test edin. Nvidia Reflex çoğu zaman avantaj hariç stutter yaratabiliyor. Nvidia yazılımsal olarak atıyorum DLSS vb. yükseltmeye zorlasa da, oyunlar ayar yapmayınca saçma sapan sorunlara yol açıyor. Çoğu oyun da bunları güncellemeyi takip etmiyor.

Dediklerinizi denicem hocam olmazsa en kotu bit format atip o sekilde bakicam bidaha belki gereksiz cakismalari vardir bilmiyorum,ssd harici donanım saglam gözüküyor sadece hwinfodaydi sanirim gpu 16expresste calismasi gereken yerde 8 express te calisiyor oyle bi hata var onunda sebebini bilmiyorum temassızlik olabilir diyorlarda sanmiyorum pek

Windows kurulumu sonrası hangi driverları ve nasıl kurdun?

Dediklerinizi denicem hocam olmazsa en kotu bit format atip o sekilde bakicam bidaha belki gereksiz cakismalari vardir bilmiyorum,ssd harici donanım saglam gözüküyor sadece hwinfodaydi sanirim gpu 16expresste calismasi gereken yerde 8 express te calisiyor oyle bi hata var onunda sebebini bilmiyorum temassızlik olabilir diyorlarda sanmiyorum pek
Masaüstünde baktıysanız x8 çalışır. Oyun veya GPU tüketen video (60 FPS veya 2-4K) açınca x16 çıkıyordur o. Bir nevi güç tüketimi azaltma taktikleri.

Geri