Monitör Temizleme Ürünü Önerisi.

Msi62

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, bazen monitöre dokunmak zorunda kalıyorum el ve parmak izi vs çıkıyor, bunu ne ile temizlemeliyim önerdiğiniz bir şey var mı ?

pecete yada bez evde cam silinen bezle temizleyebilirsin bazi oled monitorlerde islak mendille silmeyin falan diyorlardi oledse dikkatli ol

Arkadaşlar merhaba, bazen monitöre dokunmak zorunda kalıyorum el ve parmak izi vs çıkıyor, bunu ne ile temizlemeliyim önerdiğiniz bir şey var mı ?mmonster can temizleme spreyş vardı
monster cam temizleme spreyi vardı büyük bi mikrofiberke geliyodu ona bakılabilir ekran temizleyici yazarsan çıkar fiyatı artmıştır belki

Temiz bez ile tozları temizle sonrasında nemli bir şekilde silip tekrar kuru şekilde üzerinden geç ben öyle yapıyorum hepsi gidiyor.

Islak mendili alın,fazla suyunu sıkın, varsa gözlük beziyle kurulayın yoksa tuvalet kağıdı ile silin, silerken üfleyin (peçete tozu gitsin).
Tuvalet kağıdı peçeteye göre yumuşak ve daha emici, daha az çizerek daha iyi kurular.

Arkadaşlar merhaba, bazen monitöre dokunmak zorunda kalıyorum el ve parmak izi vs çıkıyor, bunu ne ile temizlemeliyim önerdiğiniz bir şey var mı ?
gözlük silme beziniz varsa iş görür.

valla dostum arkadaşların önerdiği gibi yapmak istemiyorum diyorsan anti statik temizleme mendilleri var onlardan alıp kullanabilirsin ben çalıştığım yerden alıyorum ve kullanıyorum yeterince iş görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri