Ürün garantisiz ve monitör lambası sebebiyle bu alanda ölü piksel oluşmuş.Kaç saat kullanıldığını sorup almalı mıyım sizce?
@Tayfunns
Model:
@Tayfunns
Model:
darbe almıştır bu, monitör lambasını oraya çok sıktığı için falan da olabilirÜrün garantisiz ve monitör lambası sebebiyle bu alanda ölü piksel oluşmuş.Kaç saat kullanıldığını sorup almalı mıyım sizce?
@Tayfunns
Model:
G8 LS32DG802SUXUF 32
yapay zeka birkaç hafta ila birkaç ay arasında büyür tamamen çöp olur diyorÜrün garantisiz ve monitör lambası sebebiyle bu alanda ölü piksel oluşmuş.Kaç saat kullanıldığını sorup almalı mıyım sizce?
@Tayfunns
Model:
G8 LS32DG802SUXUF 32
Yapay zekaya her sey sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.Ölü piksel alanı büyümez.Baskı sonucu büyük ihtimalle olmuştur.Eğer kullanım saati düşük ise değerlendirmeyi düşünüyorum.Riskli bi hareket aslında fakat denemeye değebilirdarbe almıştır bu, monitör lambasını oraya çok sıktığı için falan da olabilir
daha yayılıp komple ne zaman gideceği belli değil, bence alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapay zeka birkaç hafta ila birkaç ay arasında büyür tamamen çöp olur diyor
Normal ölü piksel değil, butun ekran cöp olacak.Yapay zekaya her sey sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.Ölü piksel alanı büyümez.Baskı sonucu büyük ihtimalle olmuştur.Eğer kullanım saati düşük ise değerlendirmeyi düşünüyorum.Riskli bi hareket aslında fakat denemeye değebilir