Yardım 4k OLED Monitör ve 10k?

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,863
Ürün garantisiz ve monitör lambası sebebiyle bu alanda ölü piksel oluşmuş.Kaç saat kullanıldığını sorup almalı mıyım sizce?
@Tayfunns

Model:

G8 LS32DG802SUXUF 32

Ekler

• 1787885314250.webp
    1787885314250.webp
    5 KB · Hit: 84
Monitör lambasının ölü piksele neden olduğunu ilk defa duyuyorum

Ürün garantisiz ve monitör lambası sebebiyle bu alanda ölü piksel oluşmuş.Kaç saat kullanıldığını sorup almalı mıyım sizce?
@Tayfunns

Model:

G8 LS32DG802SUXUF 32

darbe almıştır bu, monitör lambasını oraya çok sıktığı için falan da olabilir
daha yayılıp komple ne zaman gideceği belli değil, bence alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns

Model:

G8 LS32DG802SUXUF 32

yapay zeka birkaç hafta ila birkaç ay arasında büyür tamamen çöp olur diyor

Işığı sabitlerken ekranı ya da kasayı çatlattı oynattı ve paneli bozduğu icin böyle leke yapıyor.
Normal ölü piksel değil bunlar zamanla ilerleme ihtimali çok yüksek. Panel değişimi gerekiyor.

Düz ölü piksel olsaydı paneli zarar görmeden bence alınırdı (o leke önemli değilse işin icin vs) ama normal ölü piksel değil bunlar panel gitmis

darbe almıştır bu, monitör lambasını oraya çok sıktığı için falan da olabilir
daha yayılıp komple ne zaman gideceği belli değil, bence alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapay zeka birkaç hafta ila birkaç ay arasında büyür tamamen çöp olur diyor
Yapay zekaya her sey sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.Ölü piksel alanı büyümez.Baskı sonucu büyük ihtimalle olmuştur.Eğer kullanım saati düşük ise değerlendirmeyi düşünüyorum.Riskli bi hareket aslında fakat denemeye değebilir

Yapay zekaya her sey sorulmaması gerektiğini düşünüyorum.Ölü piksel alanı büyümez.Baskı sonucu büyük ihtimalle olmuştur.Eğer kullanım saati düşük ise değerlendirmeyi düşünüyorum.Riskli bi hareket aslında fakat denemeye değebilir
Normal ölü piksel değil, butun ekran cöp olacak.

Büyük ihtimalle 3/5 pikselde başlamıştı birkac gün icinde bu kadar buyuyunce adam elden çıkarmaya calısıyor. Cok denemek istersen 3-5k teklif et ama bi kac aya ekran ful gider

10k cop olabilir benim icin az bir miktar dersen yada parayı kaldırımda yururken falan bulduysan denenebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri