🔥İndirim Thermaltake View 380 850w 80+ Gold ARGB Usb 3.2 Siyah Atx Mid Tower Kasa 8.999

Konuda ki linke girip yoruma baktım içinden gx3 850w çıkıyor denmiş, C tier bir psu. bunun yerine raijintek cratos 850w + MSI MAG Pano 130R PZ ARGB veya cuma günü gaming gecesinde illa bir Lian Li kasa oluyor 3599-3999tl'ye onu alırdım. Bundan daha iyi bir bundle daha uygun bir tercih olur bu şekilde.
PSU C Tier olduğu için, kesinlikle bu dediğiniz daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tought seri A tier list olması gerek bildiğim.
Uretici de CWT.
1787903565868.webp

İçinde gelen PSU 850w GX3 ise durum bu.

Lianli o11 vision nasıldır kasa olarak bilgin var mı bide fanları kendim almam gerekşyormuş sanırım tiipini cok begendşm kasanın fanları makul fiyatsa düşünüyorum siz ne dersiniz
Güzel kasa, maaliyeti dert değilse iyi olur.

Asianhorse nyota falan bakın hocam
Son bir sorum olucak reverse mi almam lazık asianhorse 3 lü paketi 2700 uygun geldi 2 tane alsam yeter diye düşünüyorum sadeve reverse lazım normal mi farkını bilmiyorum malesef sizide cok yordum

Son bir sorum olucak reverse mi almam lazık asianhorse 3 lü paketi 2700 uygun geldi 2 tane alsam yeter diye düşünüyorum sadeve reverse lazım normal mi farkını bilmiyorum malesef sizide cok yordum
kasanın bütün fan kısımlarını dolduracaksanız (üste sıvı soğutma varsayıyıorum) 2 tane "üçlü" reverse, 2 adet "düz" egzoz almanız gerek. biraz uygun yollu amaçlanırsa 1 takım üçlü reverse, 1 adet düz egzoz alırsanız da yeterli olur şimdilik.

kasanın bütün fan kısımlarını dolduracaksanız (üste sıvı soğutma varsayıyıorum) 2 tane "üçlü" reverse, 2 adet "düz" egzoz almanız gerek. biraz uygun yollu amaçlanırsa 1 takım üçlü reverse, 1 adet düz egzoz alırsanız da yeterli olur şimdilik.
Tamamdır akşam 10 u vekliyorum indirime girmezsede kasa bu fiyattan çekeceğim artık teşekkürler

Geri