Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Orjinal kutusunda gelmeyen amazon depo ürünlerini servis kurulum yaparken sorun etmiyor mu ?
Konuda daha önce alanlar olmuştu garanti ve kurulum konusunda sorun yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum konu cok uzun bulmak zor

eartipleri alkolle temizlemeyi öneren ender kişilerdensiniz hocam.

bi reddite girin bakın hocam niye alkolle temizlenmemesi gerektiğini açıklıyorlar
malzemesine göre sabun su da yeterli fakat bu iemlerle gelen silikonlarda %70 alkolle temizlemek sorun yapmaz, bunu öneren ender kişilerden değilim :kekw:

Bir kaç gün önce paylaştığım F75 Max uzun bir süre alınmayınca dayanamadım ve ben aldım. Yeni gibi yazan ürün sıfır çıktı ve baya şaşırdım. Çinden alınan düz F75'le neredeyse aynı, ufak tefek farklılıkları var. Switchler birebir aynı. Artı olarak tft ekranın olması da şık olmuş...

Ekler

• max1.webp
    max1.webp
    398.5 KB · Hit: 154
  • max2.webp
    max2.webp
    438.2 KB · Hit: 154
Alıntıyı görüntüle
chatgpt tersini söylüyor hocam
iem kulaklık için diyorum. apple'ın kulaklıklarında foam kullanılıyor silikonla birlikte hibrit bir yapıda. google zırvalamış, onunkiler silikon gayette alkollü mendille silebilirsiniz. ayrıca iemler stok olarak silikon uçla geliyor, yıllardır da ikinci el satın alımı sonrası alkollü mendille temizleniyor.

Bir kaç gün önce paylaştığım F75 Max uzun bir süre alınmayınca dayanamadım ve ben aldım. Yeni gibi yazan ürün sıfır çıktı ve baya şaşırdım. Çinden alınan düz F75'le neredeyse aynı, ufak tefek farklılıkları var. Switchler birebir aynı. Artı olarak tft ekranın olması da şık olmuş...
Knobunun da tacile olması çok iyi hocam bence. Hayırlı olsun

Ayrıca bir silikon kulaklık için 12 bin liralık indirime "yok, almayım" demek saçma. Gidersin yeni kulaklık uçları alırsın olur biter, neyin tartışması bu anlamadım :kizginpeepo:

400 dolarlık 2. El kulaklık için bu kavga ne böyle

Güle güle kullanın. Çok şık görünüyor.

Kaça gelmişti acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri