FXO90
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
O zaman ssd 1 tb olur, benim attığım 2 tbSadece ssd olarak Samsung pro 13000 yükleme hızlısını düşünüyorum
O zaman ssd 1 tb olur, benim attığım 2 tbSadece ssd olarak Samsung pro 13000 yükleme hızlısını düşünüyorum
Eski kasamda 1tb var onu kullanırım diye düşündüm anakartta soğutucu var mıO zaman ssd 1 tb olur, benim attığım 2 tb
Anakartta 1 adet M2 ssd soğutucusu var, eğer iki tane olsun istiyorsanız https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1340408214.htmlEski kasamda 1tb var onu kullanırım diye düşündüm anakartta soğutucu var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde kasa önerin nedir
Daha sistem aldınız mı? Almadıysanız max bütçeniz nedir?kasa için biraz estetiği için bütçe yükselttim açıkçası. zaten henüz almadım sadece düşüncem bu ama lian li v100r de aklımın bir köşesinde. git gel yaşıyorum son kararı vermedim henüz. psu için öneri sunar mısın hocam ?
ssd için 1 tb düşünüyorum çünkü elimde 500gb da var ekstradan yeterli olur diye düşünüyorum ama fırsat denk gelirse 2tb düşünürüm.
anakart için ise şuan için yeterli olanı değil de bileşenleri upgrade edeceğim zaman beni kısıtlamayacak ve geleceğe dönük olarak elimi rahatlatacak bir anakart almak istediğim için bütçeden kısmadım
hayır almadım, max bütçe de belirlemedim. attığım görselde ortalama 120-130k civarı bir bütçe çıkıyor işte. benim seçtiklerim pahalı demiştiniz o yüzden max bütçe belirlemeye gerek yok sanırımAnakartta 1 adet M2 ssd soğutucusu var, eğer iki tane olsun istiyorsanız https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1340408214.html
Bu model de var, fiyatları yakın
Daha sistem aldınız mı? Almadıysanız max bütçeniz nedir?
Modeli doğrudan bilmiyorum ama NZXT ürünleri genel olarak iyidir120
Sıvı soğutucu iyi midir şu anki mevcut olan yoksa Msi a çevirmek mi iyidir
hayır almadım, max bütçe de belirlemedim. attığım görselde ortalama 120-130k civarı bir bütçe çıkıyor işte. benim seçtiklerim pahalı demiştiniz o yüzden max bütçe belirlemeye gerek yok sanırım
Ayrica daha kaliteli parca secilebilirTek tek toplamak daha ucuza gelir
teşekkür ederim hocam[URL
[/URL]
![]()
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T-ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.060,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00005 Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 4.798,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasayı size bıraktım, ben size ya lian li vector v100r ya da MSI mag pano öneririm
Linklerde küçük bir sorun oldu yanlışlıkla iki kez atmışımteşekkür ederim hocam
Hocam sizce bu sistem nasıldır?Linklerde küçük bir sorun oldu yanlışlıkla iki kez atmışım![]()
Aldınız mı alacak mısınız? Ve Max bütçeniz nedir?Hocam sizce bu sistem nasıldır?
Alacağım max bütçem bu civarlar çünkü daha ekipman ve monitörde çekicemAldınız mı alacak mısınız? Ve Max bütçeniz nedir?