PC Vga Işığında Kalma

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,319
Arkadaşlar bilgisayar ilk açılışta vga ışığında kalıyordu tuştan kapat aç yapmadan açılmıyordu bende sandım ekran kartından dolayı kart arızalıydı çünkü yeni kart aldım 9060xt 16gb hala aynı sorun devam ediyor neyden kaynaklı olabilir ? Biosum güncel ramler memtestten geçti acaba monitör fln yapar mı bunu ? hdmi ve dp olarak iki ayrı kablodan denemiştim düzelmemişti. Daha önce açtığım konuda windows kaynaklı olabilir demişti bir kişi format attım gene bir fark yok.

Asus dual 9060xt 16gb
r5 5500
b450 tomahawk max ıı
2x8 crucial ballistix 3200mhz cl16
samsung 970 evo plus 1tb
evga supernova gt650w gold psu

bende windows kaynaklıydı otomatik gpu driverı kuruyordu ekran kartının kendi driverıyla çakışıyordu kim bilir kaç ay sorun çektirdi. format attım atar atmaz ekran kartı driverını kurdum hemen windows güncellemelerinin hepsini kapattım Allaha şükür bir sorun yaşamadım sonra.

bende windows kaynaklıydı otomatik gpu driverı kuruyordu ekran kartının kendi driverıyla çakışıyordu kim bilir kaç ay sorun çektirdi. format attım atar atmaz ekran kartı driverını kurdum hemen windows güncellemelerinin hepsini kapattım Allaha şükür bir sorun yaşamadım sonra.
Hocam geçen ki konuma yazan tek kişide sizdiniz zaten teşekkür ediyorum ama sorunum çözülmedi update kapalı ve sürücüyü kurarken ethernet kablosunu söküp kuruyorum hala aynı formatta atmıştım aynı ekran kartım arızalanmıştı dedim sorun karttandır değiştirdim gene aynı çözemedim şu sorunu gitti.

Hocam geçen ki konuma yazan tek kişide sizdiniz zaten teşekkür ediyorum ama sorunum çözülmedi update kapalı ve sürücüyü kurarken ethernet kablosunu söküp kuruyorum hala aynı formatta atmıştım aynı ekran kartım arızalanmıştı dedim sorun karttandır değiştirdim gene aynı çözemedim şu sorunu gitti.
Aaa anladım hocam. Valla o zaman eğer öyleyse çok garip yani inşallah bir yolunu bulursunuz hocam.

Aaa anladım hocam. Valla o zaman eğer öyleyse çok garip yani inşallah bir yolunu bulursunuz hocam.
Hocam bu anakartlarda cmos reset gibi bir şey varmış acaba yapsak işe yarar mı ? Denedim ama bir işe yaramadı

Son düzenleme:
Şuanda bilgisayar siyah ekranda mı kalıyor hocam
Yok hocam şöyle bilgisayarı windowstan kapatıyorum kapandı tuşa bastım açılıyor her şey tamam vga ışığı yanıyor monitör tamamen kapalı 10 saniye sonra fln monitör gri oluyor yani güç geliyor ve vga ışığı yanık kalıyor sonrasına kasadan tuşa basılı tutarak kapatıyorum açıyorum açılıyor

Yok hocam şöyle bilgisayarı windowstan kapatıyorum kapandı tuşa bastım açılıyor her şey tamam vga ışığı yanıyor monitör tamamen kapalı 10 saniye sonra fln monitör gri oluyor yani güç geliyor ve vga ışığı yanık kalıyor sonrasına kasadan tuşa basılı tutarak kapatıyorum açıyorum açılıyor
hocam bi video çekip atma şansın var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,696
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri