Dostlar Iphone Vs Samsung Hangisi Alınır

çok düşünme bence bende s23 ultra vardı iphone 15 plus ile arasında kalmıştım s23 ultra almıştım sonrasında pişman oldum bataryası 1-2 yıl içinde %25-30 gibi bir performans kaybetti keşke dedim 15 plus alsaydım
daha bugün %68 kullanımla 4 saat 44 dk götürmüş s23 var evde 3 seneyi geçti

Beyler yine diyorum da bir toplantıya veya elit bir ortama su telefonlarla girin millet arkasıyla güler. Oyun veya kamera telefonu olarak alınır sadece
Zenginler takmıyor böyle şeyleri, kendini zengin göstermeye çalışan orta gelirli kesim takılıyor genelde böyle şeylere.

Beyler yine diyorum da bir toplantıya veya elit bir ortama su telefonlarla girin millet arkasıyla güler. Oyun veya kamera telefonu olarak alınır sadece
Katılıyorum, Türkiye'de bu işler böyle yürüyor maalesef aslında iPhone da Android telefonlara göre oyun performansı olarak gayet iyi iş çıkarıyor mesela Android teki gibi pubg oynarken jireskop saçma sapan takılmıyor vs.

Arkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
X i geçen arkadas 8 bine sattı sen ne kadar istiyorsun

Arkadaşlar elimde iphone x var ve yaklaşık 30 35k kadarda nakitim mevcut yeni telefon almak istiyorum ikinci el sıfır yenilenmiş olarak siz ne önerirsiniz kafam karmanç orman oldu yardım edin lütfen
yenilenmişe bulaşma ikinci el s25 al geç o paraya

Geri