Elimde kırık PS4 Pro var çok oyuna para harcamayı sevmiyorum o yüzden birkaç sevdiğim oyunu aldım kalanları korsan oynadım. Bir yandan artık Series S mi geçsem diyorum diğer yandan onda tüm oyunlar para isteyecek oyuna para yetişmeyeceği için beni birkaç oyunla kısıtlar diyorum. Siz ne dersiniz geçilir mi yoksa PS4 ile az daha devam mı?
PS Exc'leri oynadıysan XSS geçebilirsin PS4'e artık yeni oyun gelmeyecek ama XSS yeni nesil konsol jenerasyonunda GTA 6 bile çıkacak
XSS'e. Gamepass ile iade edebilirsin gibi tam bilmiyorum şuan son durumunu ama başka bir planın yoksa (PS4 pro satıp PC alma veya PS5'e yükseltme gibi ilerleyen dönemlerde) XSS geçebilirsin bence.
PS Exc'leri oynadıysan XSS geçebilirsin PS4'e artık yeni oyun gelmeyecek ama XSS yeni nesil konsol jenerasyonunda GTA 6 bile çıkacak
XSS'e. Gamepass ile iade edebilirsin gibi tam bilmiyorum şuan son durumunu ama başka bir planın yoksa (PS4 pro satıp PC alma veya PS5'e yükseltme gibi ilerleyen dönemlerde) XSS geçebilirsin bence.
Bir ara üste 7K koyup PS5 alacaktım sonra gereksiz harcama gibi geldi almadım, PC de zaten iş görecek bir şey var sadece özel oyunlarda, TV de oynamak istediğim kaliteli oyunlarda ve akıllı olmayan TV de birşeyler izlemeye kullanıyorum konsolu.
Şöyle bir gerçek var, PS4 pro slim kullanmış birisiyim ve aldığımda menüde kasma oluyordu, alet bozuk sandım ve araştırdım, herkes bunu normal kabullenmişti ve çeşitli ayarlarla düzeltmeye çalışıyordu, abimin evindeki xbox s ise canavar gibi çalışıyordu ve bu çok ilgincime gitmişti, ben niye enayi gibi ps aldım moduna girmiştim. Fakat işler oyun çeşitliliği ve oyun içi performansa, görüntü kalitesine geldiği zaman işler tersine dönüyor. En yeni örnek Gta 6 geliyor ve 30 fps oynatacağını bilsem de ps 5 almak üzereyim.
Elimde kırık PS4 Pro var çok oyuna para harcamayı sevmiyorum o yüzden birkaç sevdiğim oyunu aldım kalanları korsan oynadım. Bir yandan artık Series S mi geçsem diyorum diğer yandan onda tüm oyunlar para isteyecek oyuna para yetişmeyeceği için beni birkaç oyunla kısıtlar diyorum. Siz ne dersiniz geçilir mi yoksa PS4 ile az daha devam mı?
Konuşmaya bile gerek yok gta 6 yı oynayabilicegin en ucuz cihaz series s üstüne gamepass ultimate hala çok avantajlı orjinal oyun almana gerek kalacagını sanmıyorsum gamepass a her ay güzel 1-2 bir şey geliyor üstünede gta 6 alırsın zaten gta 6 da geçiricegin zamanı ps4 pro vermez çünkü gta 6 açmayacak iyice gta 6 için millet atlamadan en hızlı şekilde geçmeni tavsiye ederim