Kıl Dönmesi Ameliyatı Sonrası Lazer Epilasyon

thehexxit

80+
Reaksiyon skoru
82
Adkadaşlar selam 29 haziranda ameliyat oldum bugun kontrolum vardi doktorum lazer epilasyon uygulamasına başlayabilirsiniz dedi daha önceden yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi(cihaz,yapan kişi vs cok onemli mi diye?)

Adkadaşlar selam 29 haziranda ameliyat oldum bugun kontrolum vardi doktorum lazer epilasyon uygulamasına başlayabilirsiniz dedi daha önceden yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi(cihaz,yapan kişi vs cok onemli mi diye?)
Ameliyattan sonra Ağrı vb oldu mu bende ameliyat olacağım

Kanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek diyebileceğim nemli sakın bırakma terli özellikle bırakma 1 hafta sonra falan lqazer işini öğreneceğim bnende

Kanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek diyebileceğim nemli sakın bırakma terli özellikle bırakma 1 hafta sonra falan lqazer işini öğreneceğim bnende
Aga tekniği tam bilmiyorum flep tarzi olmadim sanirim cünkü makat bölgesine çok yakındı

7 yılı devirdim benimki hala korkudan ağrı dahi verdirtmedi :D bu gidişle ameliyat olmayacaz :hoba:

yok yok reis doktorada gözükmüşüm pasiftir diyor hala yoksa direk bıçak altındaydım :D fenolün işe yaradığı tek hasta benim herhalde :peped:
Hocam o fenol işe yaramasaydı ve 7 yıl beklemiş olsaydınız operasyona girseniz sırtınıza kadar deşerlerdi valla :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri