İnc Hesap MSI M450 Alınır mı

knk istediğin parcaları hazır oem sistemlerin kalite olarak asırı ustu degil. cok ugrasmak istemiyom dersen uygun fiyatlı bir hazır oem sistem bul. 60kya vardı 9060xt sistem sanırsam. he ucuza getircem kendim toplicam yada alcagım sistem hazır sistemlerden daha kaliteli olsun indirim vs iyi fiyata getiririm diyosan kendin topla. ben mesela suan pc topluyom. piyasada hazır sistemler var ama kaliteleri cok temel duzey. bende aynı fiyata aynı donanımı ama cok daha kaliteli halini toplarım dediğim için kendim topluyom.

knk istediğin parcaları hazır oem sistemlerin kalite olarak asırı ustu degil. cok ugrasmak istemiyom dersen uygun fiyatlı bir hazır oem sistem bul. 60kya vardı 9060xt sistem sanırsam. he ucuza getircem kendim toplicam yada alcagım sistem hazır sistemlerden daha kaliteli olsun indirim vs iyi fiyata getiririm diyosan kendin topla. ben mesela suan pc topluyom. piyasada hazır sistemler var ama kaliteleri cok temel duzey. bende aynı fiyata aynı donanımı ama cok daha kaliteli halini toplarım dediğim için kendim topluyom.
Sen nasıl bişi toplucan hazır sistemlerin parçalarını beğenemiyorum ya özelleştirmeleri felanda kötü ramden kısıp ekran kartın veriyolar işlemci fanı desen vasat,benim aklımdaki sistemede aşırı üst değil demissin nasıl bişi toplayabilirimki???

ben başta am5 sistem toplayacaktım ama ai işleri felan derken belki intel alırım diyodum. cogunlukla oyun oynuyoım bazen ai vs ugrasıyom. 7800x3d alcaktım sonradan intel anakartta saglam indirim gorunce dedim oraya kayayım. Anakartı nzxt n9 z890 sectim. Forumda görmüştüm geçen. bi baktım indirimde 8800 tl olmuş hemen aldım. işlemciyi core ultra 7 270k plus düşünüyom. ekran kartınıda ya 5060ti alcam yada vrami cok diye ikinci el 3090 alcam. Oyun için topluyosan sakın intele gelme bence amd nin performanslar daha iyi oyunda şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasa olarak bir şey dusunmedim hiç çünkü hiç onemsemiyom gerekirse uzxay montaj tutarım sonra bakak dedim. ssd bende kioxia 1tb gen 4 m2 ssd var o yuzden suanlık almicam. işlemci sogutucu olarakda kule tipi alcam geccem sıvı sogutmaya hiç gerek yok

Sen nasıl bişi toplucan hazır sistemlerin parçalarını beğenemiyorum ya özelleştirmeleri felanda kötü ramden kısıp ekran kartın veriyolar işlemci fanı desen vasat,benim aklımdaki sistemede aşırı üst değil demissin nasıl bişi toplayabilirimki???
hazır sistemde saglam kovalican cok iyi fiyat olursa anca alırsın. onun dışında kalite olarak aşırı temel düzeydeler. begenmiyosan hiç alma hazırı

söyle bir şey yapabilirsin baktın baya ucuza geliyo(cok zor artık) dersin sunu alayım su parcalarını kendim değişeyim kullanayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,295
Üyeler
203,124
Son üye
yavuzse54
Geri