Ameliyattan sonra Ağrı vb oldu mu bende ameliyat olacağımAdkadaşlar selam 29 haziranda ameliyat oldum bugun kontrolum vardi doktorum lazer epilasyon uygulamasına başlayabilirsiniz dedi daha önceden yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi(cihaz,yapan kişi vs cok onemli mi diye?)
Hocam ilk 2 hafta zordu biraz çok ağrı olmadıda oturup kalkarken yatarken vs acısı olduAmeliyattan sonra Ağrı vb oldu mu bende ameliyat olacağım
Kanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek diyebileceğim nemli sakın bırakma terli özellikle bırakma 1 hafta sonra falan lqazer işini öğreneceğim bnende
Aga tekniği tam bilmiyorum flep tarzi olmadim sanirim cünkü makat bölgesine çok yakındıKanka öncelikle hangi teknik ile ameliyat oldun ben primer kapama ile oldum tam tamına 4 ay geçti üstünden yara halen rahatsız ediyor alt tarafları doktor 6 ile 12 ay sürer dedide neyse bende lazer ile sırt dahil komple temizletmek istiyorum nüks işini baya bir azaltıyor onun harince tek diyebileceğim nemli sakın bırakma terli özellikle bırakma 1 hafta sonra falan lqazer işini öğreneceğim bnende
Hocam yine de dikkat edin7 yılı devirdim benimki hala korkudan ağrı dahi verdirtmedibu gidişle ameliyat olmayacaz
![]()
Hocam çok çok çok çok zararlı bir anda etki gösterirse kanallar eğer kalçayada ilerlerse kalıcı hassasiyet kaybı olabilir7 yılı devirdim benimki hala korkudan ağrı dahi verdirtmedibu gidişle ameliyat olmayacaz
![]()
Hocam yine de dikkat edin
yok yok reis doktorada gözükmüşüm pasiftir diyor hala yoksa direk bıçak altındaydımHocam çok çok çok çok zararlı bir anda etki gösterirse kanallar eğer kalçayada ilerlerse kalıcı hassasiyet kaybı olabilir
Hocam o fenol işe yaramasaydı ve 7 yıl beklemiş olsaydınız operasyona girseniz sırtınıza kadar deşerlerdi vallayok yok reis doktorada gözükmüşüm pasiftir diyor hala yoksa direk bıçak altındaydımfenolün işe yaradığı tek hasta benim herhalde
![]()
bir korku saldın ha üni gitmeden tekrar bi kontrole gideyimHocam o fenol işe yaramasaydı ve 7 yıl beklemiş olsaydınız operasyona girseniz sırtınıza kadar deşerlerdi valla![]()