Hangisini Seçmeliyim Bilgili Arkadaşlar Önersin

Değerli cevabın için teşekkür ederim bununla senin attığın arasında fark var mı

burada garantiye 9 taksit veriyor tek dezavantajı ssd sanırım bende harici disk var zaten onu kullanacağım iş için ekran kartı wolt farkı da mı var bilgin var mı bununla ilgili ?

5060 ile 5070 arasında %10-15'lik performans farkı var, çok fark etmez.

Aralarından birini seçecek olsam LOQ'u seçerdim. Taksitsiz alacaksanız 24 GB halini alın derim. LOQ R7 250 önermemin sebebi işlemcisi verimli ve çok ısınmayan bir işlemci, ekran kartı tam watt olmasa da 100W(115W ile performans farkı aşırı az). Bu fiyat bandında alınabilecek pek f/p cihaz yok attıklarınız arasından tek alınabilir cihaz LOQ. Casper'ı eleyin pek öneren insan bulamazsınız. Cyborn'un çok düşük watt ekran kartı var alınmaz. Gigabyte A16 aşırı kötü ekran, 85W ekran kartı ve 150W(yanlış hatırlamıyorsam) adaptörü var.

Değerli cevabın için teşekkür ederim bununla senin attığın arasında fark var mı

burada garantiye 9 taksit veriyor tek dezavantajı ssd sanırım bende harici disk var zaten onu kullanacağım iş için ekran kartı wolt farkı da mı var bilgin var mı bununla ilgili ?
SSD dışında fark yok aynı model. Ekran kartı 100W. 115W ile arası pek fark yok, alabilirsiniz.

amacım taksitli almak bir yandan da 24gb çıkıp 500gb ssdye düşmek daha mı mantıklı sence
16 GB RAM günümüz şartlarında sınır olduğu için 24 GB RAM'e çıkmak işinize gelir, 500 GB SSD'ye düşmek mantıklı.

16 GB RAM günümüz şartlarında sınır olduğu için 24 GB RAM'e çıkmak işinize gelir, 500 GB SSD'ye düşmek mantıklı.
tam karar veremedim 1 tb ssd de işimi görür ama 16 24 arası fark çok mu bilmiyorum oyunlarda çok devasa fark etmezse ilerde ram eklerim düşüncesiyle 1tb ssd olana döneceğim sanırım yardımın için teşekkür ederim bu arada başka dikkat etmem gereken bir bilgi var mı ?

tam karar veremedim 1 tb ssd de işimi görür ama 16 24 arası fark çok mu bilmiyorum oyunlarda çok devasa fark etmezse ilerde ram eklerim düşüncesiyle 1tb ssd olana döneceğim sanırım yardımın için teşekkür ederim bu arada başka dikkat etmem gereken bir bilgi var mı ?
LOQ'un paneli 20-30m (FPS oyunlarında fark edebilirsiniz) onun dışında %99 sRGB ve 1:1600 kontrast verebiliyor. Dezavantajına rağmen alınabilir ekrana sahip. Başka dikkat etmeniz gereken bir şey yok, şimdiden hayırlı olsun.

LOQ'un paneli 20-30m (FPS oyunlarında fark edebilirsiniz) onun dışında %99 sRGB ve 1:1600 kontrast verebiliyor. Dezavantajına rağmen alınabilir ekrana sahip. Başka dikkat etmeniz gereken bir şey yok, şimdiden hayırlı olsun.
ram eklerim ama ssd değişmek daha zahmetli gözüküyor kısacağım kısım ram olacak biraz daha tutar artıyor ama ssd1 tb çok farkeder benim için oyun performanslarına da baktım 24gb ve 16gb devasa bir fark yok 6 taksit buldum almaya karar verdim çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...-dizustu-bilgisayar-127004431?magaza=nethouse buradan alıyorum sizin önerdiğinizden farkı var mı bunun ? garanti 6 taksit imkanını kullanmak için

Geri