Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Ben fragmanı 480p’de izliyormuşum arkadaşlar, 2K’ya aldım her şey düzeldi pardon (!)

Ayrıca ikimiz de aynı anlamda “Arcade” kelimesini kullanmışken, ona öyle yok canım seni anladım tabikide, ama bana gelince yaptığınız ikiyüzlülüğünüz beni bağırttı patlattı. (!)
Çünkü o kişi bir şeyi tarif etmek için yazmış benzetme anlamıyla. Terminoloji bilmediğiniz için gerçekten öyle bir tabir varmış gibi sanıp kullanmaya devam ediyorsunuz. Diyorum ya; bağırttı çağırttı, yapıversinler bir zahmet falan gibi bakış açıları hitaplar olabilir kaynana üslubu severim. :) Rockstar bir gelin olsa siz kayınvalide. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Crimson , 160 saat civarı oynadım açık dünya içerik olarak ta keyif aldım hikaye zayıf kalsa da lor u kötü değildi halada güncelleme alıyor yeni şeyler eklenip duruyor ilk oynadım crimson desertla şuanki aynı değil diye bilirim ama anlamadığım şey 7 yıldır oyunu geliştirmişler hala nasıl Tlou 2 grafik yapamamışlar akıllarına gelmemiş sanırım :ROFLMAO:
Bakalım aynı keyfi No Rest for Wicked verecek mi? Bende sıra ona ancak geldi. Hemen girişmedim.

Ben de şaşırdım. Olmayınca olmuyor. At dediğin foto gerçekçi olur. Şunun kuyruğuna bak. :)

PS5 galiba Amd Ryzen 3000 seviyesi bir işlemci hemen hemen ki en son 9000 serisi çıktı sanırım. Grafik tarafı da muhtemelen 3060 ya da 2070 Super civarına denk geliyor. 10 TFLOPS mu ne. O kadar doğru bir yaklaşım ki PS5'e nasıl yapmışlar demen. Ama PC'ye gelince de farklı olmayacakmış duy da inanma. :) Ulan benim ekran kartım en üst model değil 43 TFLOPS. He deyip geçeceksin ne yaparsın.
ps5 2020de çıktı 6 sene olmuş artık , hem donanımsal hem yazılımsal fark artık çok fazla ki hala daha gelişmeye devam ediyor pc kanadında rockstar neden değerlendirmesinki bunu nerden baksan gta 6 ekmeğini daha yıllar boyu yiyecekler kısa süreli iş değil hadi her şey geçtim hiç bişi yapmasınlar olduğu gibi çıksın oyun yine görsel fark olacak RT performansı ile Nvdia , AMD teknoloji geliştirmeye devam edecek , PS5 in böyle şansı yok PS6 ile günümüz yaklaşır bi nebze fps ve RT olarak ...

phantom blade bekliyorum bende :D

ps5 2020de çıktı 6 sene olmuş artık , hem donanımsal hem yazılımsal fark artık çok fazla ki hala daha gelişmeye devam ediyor pc kanadında rockstar neden değerlendirmesinki bunu nerden baksan gta 6 ekmeğini daha yıllar boyu yiyecekler kısa süreli iş değil hadi her şey geçtim hiç bişi yapmasınlar olduğu gibi çıksın oyun yine görsel fark olacak RT performansı ile Nvdia , AMD teknoloji geliştirmeye devam edecek , PS5 in böyle şansı yok PS6 ile günümüz yaklaşır bi nebze fps ve RT olarak ...
Tam olarak öyle olur muhtemelen PS5 Pro da çok farklı değil galiba işlemci aynı GPU biraz gelişmiş ya da tam tersi miydi, bakmak lazım. AMD'den bir atılım gelir herhalde ya.

Tam olarak öyle olur muhtemelen PS5 Pro da çok farklı değil galiba işlemci aynı GPU biraz gelişmiş ya da tam tersi miydi, bakmak lazım. AMD'den bir atılım gelir herhalde ya.
cıktığında bakmıştım şuan net aklımda yok ps5 i sattığımda ps defterini kapattım :ROFLMAO: donanım olarak biraz daha güçlü RT performansıda güçlendi yazılımsal olarak FSR tarzı bişi geldi diye hatırlıyorum

cıktığında bakmıştım şuan net aklımda yok ps5 i sattığımda ps defterini kapattım :ROFLMAO: donanım olarak biraz daha güçlü RT performansıda güçlendi yazılımsal olarak FSR tarzı bişi geldi diye hatırlıyorum
Evet doğru FSR = PSSR. GPU artmış. 10'dan 16 TFLOPS'a çıkmış. Ben de sattım kalmadı oynamadığım oyun. Gerçi oyundan ziyade ben nasılsa PC'ye geliyor beklerim tongasına düştüm. Vazgeçtiler. :) Neyse artık yeğenin konsoluna çökeceğiz.

Evet doğru FSR = PSSR. GPU artmış. 10'dan 16 TFLOPS'a çıkmış. Ben de sattım kalmadı oynamadığım oyun. Gerçi oyundan ziyade ben nasılsa PC'ye geliyor beklerim tongasına düştüm. Vazgeçtiler. :) Neyse artık yeğenin konsoluna çökeceğiz.
o konuda bilemiyorum PS biraz yanar döner para kokusunu alırsalar tekrar dönebilirler belki ama ps5 kullandığım dönem pek memnun olmadım ps4 alsamda olurmuş dedim god of war ragnerok ve tlou 2 için almıştım birde spiderman 2 cıkacaktı onu bekliyordum 2 yıllık ps plus almıştım .. hem oyunlar pc geldi birde abonelik bitince cihaz köşede tozlanıyordu yeni oyun cıksa bile 3 ila 4 k fiyat kaliteli yüksek grafik oyniyim dersen 30 fps yani

*şunuda ekliyim gamepad ile oyun oynamayı sevmezdim ps ile beraber alıştım dualsense çok güzeldi hakkını yemiyim sattıkdan sonra kol gitti ona üzüldüm yalan yok :ROFLMAO: Xbox kollarına alıştım şimdi AAA tarzı oyunları artık gamepad ile oynuyorum daha keyifli geliyo

o konuda bilemiyorum PS biraz yanar döner para kokusunu alırsalar tekrar dönebilirler belki ama ps5 kullandığım dönem pek memnun olmadım ps4 alsamda olurmuş dedim god of war ragnerok ve tlou 2 için almıştım birde spiderman 2 cıkacaktı onu bekliyordum 2 yıllık ps plus almıştım .. hem oyunlar pc geldi birde abonelik bitince cihaz köşede tozlanıyordu yeni oyun cıksa bile 3 ila 4 k fiyat kaliteli yüksek grafik oyniyim dersen 30 fps yani
Elden ring, Ragnarok hepsini Ps5’te oynadım. Series X de vardı. Sattım ikisini üstüne az ekleyip PC topladım yeniden oynadım oynamamışım meğer bambaşka oldu her şey.

Gerçekçi olması güzel ama gerçek gibi de olmamalı, oyun gibi hissettirmeli
Üstelik gerçekten var olan dünya üzerindeki bir şehri yapmışken gerçek bu zaten hissettirmesi. Çok haklısınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar video PS5 olduğu için daha az Keskin olması normal. PC de ayarlar çok çeşitli olacağı için daha iyi görüntüye sahip olacağız. Ama şu bir gerçek ki Series S'e çıkması hafifte olsa grafikleri baltalayacak.

Detay seviyesi falan harika zaten bu konulara hiç lafım yok da, GTA 6'nın bu zamana kadar görülmemiş bir grafik seviyede çıkması gerekiyordu, çünkü insanlardaki beklenti tam olarak GTA 6'nın eşi benzeri görülmemiş bir grafik kalitesinde olmasıydı

Alıntıyı görüntüle

Cyberpunk'dan bir görüntü, evet modlu fakat gördüğüm GTA 6'yı grafik kalitesi anlamında en az 3'e 4'e katlar, böyle bir şey gördükten sonra GTA 6 bana çok sıradan bir Triple A oyundan farklı gelmedi grafiksel anlamda
Bunu millet 4090'da yapıyor. Adamlar bunun benzerini ps5 de yapmış. GTA 6'nın esas kalitesini PC'ye gelince anlayacağız. GTA 5'in PS3 sürümü ve suanki haline bakarsan çok net anlarsın. Ek olarak cb2077'de yaşayan bir şehir yok. İçine girilebilir yer yok. Havada uçan nesne yok. Deniz yok. Hayvan yok.

Burası mesela 6090'da nasıl gözükecek göreceğiz.

Alıntıyı görüntüle
Sizce bu resimde oyun çok detaylı bina ve uzak çizim mesafesi olması foto gerçekçi değil mi
Oyun karesi değil de bir videdoan alıntı gibi.

Bunu millet 4090'da yapıyor. Adamlar bunun benzerini ps5 de yapmış. GTA 6'nın esas kalitesini PC'ye gelince anlayacağız. GTA 5'in PS3 sürümü ve suanki haline bakarsan çok net anlarsın. Ek olarak cb2077'de yaşayan bir şehir yok. İçine girilebilir yer yok. Havada uçan nesne yok. Deniz yok. Hayvan yok.

Burası mesela 6090'da nasıl gözükecek göreceğiz.

Oyun karesi değil de bir videdoan alıntı gibi.
CP2077’nin nasıl çıktığını PlayStation mağazasından kaldırıldığını hatırladım bir an 😀

beyler gta V de ilk çıkış fragmanlarında yetersiz ve çok eksik detaysız görünüyordu fakat pc ye gelene kadar çoğu şeyi çok iyi yaptılar bence gta 6 da böyle olucak pc ye çıkana kadar her sorun düzeltilir gibime geliyor. banada o sahnede attığı takla yada evden arabaya bindiğinde kapı kolunu çekmeden kapıyı kapatması banada kötü ve yetersiz geldi ama rockstar bu ne zaman zamanında bi oyunu tamamlamış

Oyun yıllar boyunca o kadar hypelandı ki, Extended Look videosunu izledim, iyi hoş gözüküyor kesilinkle bu konuda hemfikiriz ama bana bakınca wow dedirtecek hiçbir sahne olmadı, sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

GTA 5 Ultra Realism Mod hadi bilemedin Cyberpunk 2077 Ultra realism mod mesela GTA 6'dan çok çok ama çok daha iyi gözüküyor, onları gördükten sonra GTA 6 Sıradan bir AAA oyun gibi geldi gözüme, yanılıyor muyum siz ne düşünüyorsunuz.
gta tarzında bir oyun niye artık wow dedirtsin artık her oyun üst seviye zaten gta bunlardan üstte olucak o kesin ama gta dediğin oyun evden dışarı çıktığında gördüğün şeylerin aynısını barındıran bir oyun sana başka bi evren veya geçmişten bir zaman sunmuyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,824
Üyeler
202,404
Son üye
alimertağbulut
Geri