Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

30 fps olsa bile konsolda gayet akıcı şekilde oynanır. 60 fps performans modunun gelip gelmeyeceği belirsiz. Ama sırf 30 fps çıkıyor diye insanların PS5 almaktan vazgeçeceğini düşünmüyorum. RDR2'de 30 fps konsolda gayette akıcı. GTA6 ön siparişi verdim bekliyorum. PC gelince muhtemelen PC versiyonunuda satın alırım.

Biz buna kapitalizm diyoruz. Nvidia her 2 senede bir insanlara ekran kartı aldırıyor. Dedi ben rtx diye bir şey yaptım alın 2000 serisinde.
Sonra dedi 3000 de daha iyi rtx ve dlss diye bir şey yaptım bunu alın. 4000'de dlss'i daha iyi yaptım hatta frame gen diye fake frame getirdim dedi.
5000'de onu 6 katına çıkarabiliyorsunuz dedi. 6000'de de ürün satmak için başka bir şey yapacak. Ama o kadar güzel pazarlıyor ki insan almadan edemiyor.

Playstation'da tabii ki de gta 6'da grafik şov yaparak konsolunu pazarlayacak. Burda en önemli etken pc'ye oyunun ne zaman geleceğidir.
Ps5, 3060 ve 2070s gücünde. Pro ise 4060ti gücünde. Ps6 ise muhtemelen 5060ti gücünde olacak.
5060ti da baktığımızda inanılmaz güçlü bir kart değil. Eğer pc'ye daha önce gelirse adam 6090'ı bile oynamak varken ps6 almaz.
nvıdıa pazarlıyo ama alınca değiyor performans farklarına

nvıdıa pazarlıyo ama alınca değiyor performans farklarına
ps5'de parasına değiyor. 2020 yılında 400$ verip alan adam 30fps'de olsa 6 yıl sonra bile gta6'yı oynayacak. Biz pc'de sadece bir karta 600-700 dolar veriyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konsolda 30 fps daha akıcı diyenler gelmiş bile😂🤣
Akıcı değil ama özellikle ps oyunlarında sırıtmıyor. Legion'da tlou oynadım 30fps. İnanılmaz rahatsız etmiyor. Çünkü zaten oyunu düşük fps'e göre ayarlamışlar. Karakterin hareketleri o kadar yavaşki film izler gibiyiz zaten.

Arkadaşlar isteyen adam 1-2 sene bekleyip pcden oynasın isteyen adam ilk deneyim olarak 30 fps oynasın bukadar takmaya gerek yok ps5 aldım sırf gta 6 oynamak için oynadıktan 2-3 ay sonra satıp ekran kartı alacağım

6 sene önce bile max donanımla çıkmamış ps5'den ne istiyorsunuz bilmiyorum

ha ps5 pro'ya gidin sövün hakkınızdır x2 para verip hala 30 fps oynasam bende söverdim

ps5'de parasına değiyor. 2020 yılında 400$ verip alan adam 30fps'de olsa 6 yıl sonra bile gta6'yı oynayacak. Biz pc'de sadece bir karta 600-700 dolar veriyoruz.
ama bizde pcde daha yüksek fpste oynayacağız ve pc ps ye göre çok daha iş görüyor üstüne lol valo cs gibi oyunlar var üstüne arladaslarınla gireceğin daha cok oyun var

ama bizde pcde daha yüksek fpste oynayacağız ve pc ps ye göre çok daha iş görüyor üstüne lol valo cs gibi oyunlar var üstüne arladaslarınla gireceğin daha cok oyun var
Tamam onun için zaten pc'ye 3 katı fazla fiyat veriyorsun ya.
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Burda sorun rocktarın sırf 2 defa sattırmak için pc'ye geç çıkarması.

2 sene sonra benzer video gelecek resmi hesaptan arkadaşlar calm down;

Son düzenleme:
Burda sorun rocktarın sırf 2 defa sattırmak için pc'ye geç çıkarması.
heeğ ben beklerim ya 1 yıl 1.5 yıl hatta ileride çok daha güzel bi bilgisayarım olacak inşallah daha çok zevk ala ala oynarım

Su videoyu dene o kadar da kötü gelmiyor ama klavye mouse 30 FPS oynamak kötü.

Halen 30-40 FPS oynanmayacak derece çok kötü. Ama 50 FPS'te akıcılık farkı oluyor o konuda işe yaradı, bu front edge sync fena bir şeymiş :D.
1788002286540.webp

Rockstar oyununu konsolun gücünü en çok zorlayacak şekilde çıkarıyor ps4 rdr2 oynattı, açtı demiyorum oynattı.
Konsollardaki 30 fps ile bilgisayardaki 30 fps biraz farklı bunu deneyimleyen çoğu kişi fark ediyor, oyuna böyle oturduktan alıştıktan sonra aman aman fark ettirmiyor. (şununla dalga geçenlerin deneyimi olmadığını varsayıyorum)
Rockstar pc portları biraz garip oluyor ama ne kadar optimize olsa bile oyun hayvan gibi olduğundan en baba pc bile yorulacak yani ben oynayanların %80inin fln öyle çok yüksek fpste oynayacağını düşünmüyorum.
PS5 Pro bence 60 fps desteği sunacak içinde DLSS benzeri bi olay vardı.
Birde GTA 6 öyle hemen çıkmaz en hızlı 1 sene bence 1.5 sene içinde pcye gelir o zamana kadar millet yalayıp yutar
Birde bir yanıtında telefonlarımız bile 120 hz yazmışsın alakayı çözemedim 120de ne yapıyor herhangi bir video 60 fps, pubg mobile oynasak 120fps okidokide yani biraz saçma zaten ps5 120 hz desteği var oynatabilen oyunlarda.
Ekstra olarak bende bu hafta kredi çekip PS5 almayı düşünüyorum gta için çıkana kadar yavaş yavaş öderim

Halen 30-40 FPS oynanmayacak derece çok kötü. Ama 50 FPS'te akıcılık farkı oluyor o konuda işe yaradı, bu front edge sync fena bir şeymiş :D. Alıntıyı görüntüle
30fps in akıcı görünmesi için başta 20fps e alıp 30a çekmekte mantıklı olur

Rockstar oyununu konsolun gücünü en çok zorlayacak şekilde çıkarıyor ps4 rdr2 oynattı, açtı demiyorum oynattı.
Konsollardaki 30 fps ile bilgisayardaki 30 fps biraz farklı bunu deneyimleyen çoğu kişi fark ediyor, oyuna böyle oturduktan alıştıktan sonra aman aman fark ettirmiyor. (şununla dalga geçenlerin deneyimi olmadığını varsayıyorum)
Rockstar pc portları biraz garip oluyor ama ne kadar optimize olsa bile oyun hayvan gibi olduğundan en baba pc bile yorulacak yani ben oynayanların %80inin fln öyle çok yüksek fpste oynayacağını düşünmüyorum.
PS5 Pro bence 60 fps desteği sunacak içinde DLSS benzeri bi olay vardı.
Birde GTA 6 öyle hemen çıkmaz en hızlı 1 sene bence 1.5 sene içinde pcye gelir o zamana kadar millet yalayıp yutar
Birde bir yanıtında telefonlarımız bile 120 hz yazmışsın alakayı çözemedim 120de ne yapıyor herhangi bir video 60 fps, pubg mobile oynasak 120fps okidokide yani biraz saçma zaten ps5 120 hz desteği var oynatabilen oyunlarda.
Ekstra olarak bende bu hafta kredi çekip PS5 almayı düşünüyorum gta için çıkana kadar yavaş yavaş öderim
eski telefonum 120hz idi arada 120ye alıyordum bayağı fark ediyordu orada şunu demek istemiştim; ps de oyunu aldın oynuyon 10dk ara verdin telefona baktın oradaki akıcılığı görünce telrar ps ye oturduğunda gözünün yine alışması mı gerekecek?

30fps in akıcı görünmesi için başta 20fps e alıp 30a çekmekte mantıklı olur

eski telefonum 120hz idi arada 120ye alıyordum bayağı fark ediyordu orada şunu demek istemiştim; ps de oyunu aldın oynuyon 10dk ara verdin telefona baktın oradaki akıcılığı görünce telrar ps ye oturduğunda gözünün yine alışması mı gerekecek?
Ben async'in 50 FPS'i ile front edge sync algoritmasının 50 FPS'ini kıyaslıyorum über zeka.

grafikler efsanevi falan degil oldukça ortalama crimson desert grafikler daha iyi duruyor ha pc ye cıktıgı zaman oldukça iyi olabilir ama şuanlık iyi degil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,184
Üyeler
202,216
Son üye
REV0
Geri