Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

yoo dumduz ayni kral sen pcde sabit 30 alamazsan surekli dalgalanirsa olmaz tabi 30 un altina dusmeyen pcyi 30a sabitle surekli 30da kalsin bak bakalik fark ediyormu
Dehşet fark ediyor denemiştim ben. PC'deki 30 FPS iğrenç bir görüntü. 40-50 FPS de aynı şekilde hissettiriyor.

yoo dumduz ayni kral sen pcde sabit 30 alamazsan surekli dalgalanirsa olmaz tabi 30 un altina dusmeyen pcyi 30a sabitle surekli 30da kalsin bak bakalik fark ediyormu
PS 4 de RDR 2 oynarken herhangi bir sıkıntı hissetmedim. Belki mesafe vs ile alakalıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 ay sonra gelecek diye biliyom
Önceki oyunları baz alırsak Min 1-1.5 yıl sonra gelir.

Ben de sırf 60FPS almak için PS5 varken PS5 Pro ya geçmeyi düşünüyordum ama 30FPS ile PS4'te çok oyun bitirdim oyuna odaklanınca FPS fazla fark edilmiyor ayrıca konsol FPS'i farklı biraz daha akıcı oluyor

Son düzenleme:
oyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.
Ps5 bu kadar npc ve mesafeye sabit 30 FPS versin inan hiç sorun değil
Birileri oyunda daha çok şey olsun binalar patlasın, yeri kazalim gerçekçi fizik motoru olsun diyor diğerleri 30fps diye kızıyor PS 5 nasıl çalıştıracak bunları
Kimse memnun değil :D

Ps5 bu kadar npc ve mesafeye sabit 30 FPS versin inan hiç sorun değil
Birileri oyunda daha çok şey olsun binalar patlasın, yeri kazalim gerçekçi fizik motoru olsun diyor diğerleri 30fps diye kızıyor PS 5 nasıl çalıştıracak bunları
Kimse memnun değil :D
tercih meselesi herkesi mutlu edemezsin

Dehşet fark ediyor denemiştim ben. PC'deki 30 FPS iğrenç bir görüntü. 40-50 FPS de aynı şekilde hissettiriyor.
Su videoyu dene o kadar da kötü gelmiyor ama klavye mouse 30 FPS oynamak kötü.

oyun tamam efsanevi grafikler fizik detayı falan her şey mükemmel ama bari proda 60fps olsaydı 30fps kasıyor gibi hissettirecek . neyse bizene pc ye çıksında 240fps oynayalım.
Gayet normal xbox ve playstaiton 6 yıldır konsolunu güncellemedi. Teknoloji durağan bir şey değil.
Adamlar yıl önce ortalama bir ekran kartı gücünde konsol çıkardı.
Bunun amacı herkese yayılabilir olmasıdır. Evet bu forumdakiler en azından biraz daha teknolojiye ulaşabiliyorken dünyanın herhangi bir ülkesinde daha ps4 görmemiş insan var.
Ps5 ise son döneminde. Aynı gta 5'in ps3'e de çıkıp asıl şovunu ps4'de yaptığı gibi.
Gta 6 ise asıl şovu ps6'da yapacaktır. Ps6 ise aslında çoktan gelmeliydi de ram ve çip krizi erteletti. Bana göre 2027 gibi tanıtım olur 28'de ps6 çıkar.

Gayet normal xbox ve playstaiton 6 yıldır konsolunu güncellemedi.
Ps5 ise son döneminde. Aynı gta 5'in ps3'e de çıkıp asıl şovunu ps4'de yaptığı gibi.
Gta 6 ise asıl şovu ps6'da yapacaktır. Ps6 ise aslında çoktan gelmeliydi de ram ve çip krizi erteletti. Bana göre 2027 gibi tanıtım olur 28'de ps6 çıkar.
Bu oyun için insanlara konsolu aldırıp seneye “bu eskidi alın size PS6” derlerse şaşırmam.

abi ps5 e daha adam akilli oyun cikmadan eskidi nerdeyse sonynin pssr i acilen gelistirmesi lazim spiderman2 disinda exclusive oyun cikmadi adam akilli ki spiderman2 de hem pcde cikti + 2018deki oyundan asiri bi farki yok ustune eskisi gibi ucuzda degil

Bu oyun için insanlara konsolu aldırıp seneye “bu eskidi alın size PS6” derlerse şaşırmam.
Biz buna kapitalizm diyoruz. Nvidia her 2 senede bir insanlara ekran kartı aldırıyor. Dedi ben rtx diye bir şey yaptım alın 2000 serisinde.
Sonra dedi 3000 de daha iyi rtx ve dlss diye bir şey yaptım bunu alın. 4000'de dlss'i daha iyi yaptım hatta frame gen diye fake frame getirdim dedi.
5000'de onu 6 katına çıkarabiliyorsunuz dedi. 6000'de de ürün satmak için başka bir şey yapacak. Ama o kadar güzel pazarlıyor ki insan almadan edemiyor.

Playstation'da tabii ki de gta 6'da grafik şov yaparak konsolunu pazarlayacak. Burda en önemli etken pc'ye oyunun ne zaman geleceğidir.
Ps5, 3060 ve 2070s gücünde. Pro ise 4060ti gücünde. Ps6 ise muhtemelen 5060ti gücünde olacak.
5060ti da baktığımızda inanılmaz güçlü bir kart değil. Eğer pc'ye daha önce gelirse adam 6090'ı ile oynamak varken ps6 almaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,744
Üyeler
202,706
Son üye
Küçükumut
Geri