Gta 6 Umrumda Bile Değil

trailer'i izlemedim, büyük ihtimalle izlemeyeceğimde. o kadar para harcayıp oyuna türkçe altyazı bile eklememeleri konusuna hala gıcığım. türkiye 2004 deki oyun pazarıyla kalmadı. buna rağmen bide cart curt maval okuyolar dahada uyuz oluyorum. almıyacağım izlemeyeceğim oynamayacağım. epic beleş versin o zaman bakarız. o türkce desteği gelecek!
lütfen oyna.

trailer'i izlemedim, büyük ihtimalle izlemeyeceğimde. o kadar para harcayıp oyuna türkçe altyazı bile eklememeleri konusuna hala gıcığım. türkiye 2004 deki oyun pazarıyla kalmadı. buna rağmen bide cart curt maval okuyolar dahada uyuz oluyorum. almıyacağım izlemeyeceğim oynamayacağım. epic beleş versin o zaman bakarız. o türkce desteği gelecek!
Elimin altında ps5imde var mis gibi oynayacağım çıktığı gibi.

baba siz şu noktayı kaçırıyosunuz: türkiyede kafadan 500 bin kişi zaten türkçe olmasa da alacaksa, rockstar ben türkçe dil getirim 500 bin daha satarım lan demez. adamın sorusu "türkçe eklersem normalde satın almayacak kaç kişiye daha satabilirim?". he kaldı ki bizde 3.999tl ingilterede falan 90 pound. adam %50 daha az satsa bile yakalıyor seni. sen adama ne sunuyon da dilini getirmesini bekliyosun, 'oyuncu açısından iyi bi yenilik olacak' olarak yorumlamayın artık şu muhabbet sıktı

images (13).webp

sen ben almayınca rockstarın bişeyleri değiştireceğini düşünmen
maalesef eğitemem.webp

valla pc ye cıktıgı gibi yamayı cakıp oynayacagım ahahah

saatler sonra gelen yorumlara bakınca şunu hissettim, biçoğunuz zaten aşağılık olduğunu kabullenmiş ki daha düşük bütceli yapımlarda en azından türkçe altyazı varken burda resmen aşağılanıyorsunuz ve bunu gayet normal karşılıyorsunuz.
pes diyorum, umarım bilmem neyim hıyar derlerde tuzlukla yarışırsınızda

saatler sonra gelen yorumlara bakınca şunu hissettim, biçoğunuz zaten aşağılık olduğunu kabullenmiş ki daha düşük bütceli yapımlarda en azından türkçe altyazı varken burda resmen aşağılanıyorsunuz ve bunu gayet normal karşılıyorsunuz.
burada biz mi asagilik oluyoruz dostum getirir getirmez almazsin sende ben Türküm getireceksin mi diyeceksin adam getimesede alan var millet şimdiden taksitle aliyor sen gelmissin umrumda değil falan diyorsun almazsin oynamazsin bilader yarin birgun crack+yama yapmayasinda sonra

pes diyorum, umarım bilmem neyim hıyar derlerde tuzlukla yarışırsınızda
Türkçe cümlelerini daha kendin düzgün yazamıyon gelmiş Rockstar'a laf ediyon konu başlığını düşünürken kendini devrimci mi sandın a

Büyük şirketlerde işler senin sandığın gibi ilerlemiyor. Herkesin düşündüğü gibi, “Yapay zeka çıktı, 10 dakikada dünya kadar metni istediği dile çevirebiliyor.” düşüncesi mantıklı gelse de büyük şirketlerde durum böyle değil. Genelde yerelleştirme için ajanslarla çalışıyorlar, yerelleştirme diyorum çünkü düz bir çeviriden farklı bir şey buradaki. İsteseler getirebilirler mi? Evet, getirebilirler. Ama bazen bazı şeylerin onaylanması bile kurumsal yapılanmadan dolayı uzun sürebiliyor.

Ayrıca bu bir aşağılama değil, bizim yaşadığımız ülke alım gücü yüksek olan bir ülke olmayabilir gözlerinde, kaç oyuncu × kişi başına gelir × beklenen ek satış / localization maliyeti hesaplaması yapıldığında demek ki şirket için mantıklı olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri