Gta 6 Oynayabilmek İçin Gürcistana Gidip Gelmek Mantıklı mı ?

setxkbmap

80+
Reaksiyon skoru
121
gta 6 dan nefret ediyorum tr desteği yok ama ps5 pro 2 tb almam lazım oynamak için bunun için gürcistana gidip gelmek mantıklı mıdır ?

gta 6 dan nefret ediyorum tr desteği yok ama ps5 pro 2 tb almam lazım oynamak için bunun için gürcistana gidip gelmek mantıklı mıdır ?
Bi oyundan nefret etmek ne demek ya, insan açıkcası donanım foruımlarında bi tık daha yüksek farkındalık ve kültüre sahip kullanıcı profili bekliyor ama malesef durum böyle, biri "gta 6 umrumda bile değil", diğeri "gta 6 dan nefret ediyorum" diye başlık açıyor. Şaka gibi resmen. Nefret ediyosan oynama kardeş bi de bu oyun için gidip yurt dışından ps pro almaya değer mi diye soruyosun.

Bu oyundan nefret etmek tıpkı Gollum'un yüzükten nefret edip aynı zamanda onu sevmesi gibi bir şey herhalde

Niye kasildiniz bu kadar tr yama getirmedikleri için benim gibi ofke duyuyor adam iste.

arkadaşlar soru sordum. trollemiyorum. gürcistandan alıp getirme olayları varmış orda vergi kdv zart zurt olmadığı için.

arkadaşlar soru sordum. trollemiyorum. gürcistandan alıp getirme olayları varmış orda vergi kdv zart zurt olmadığı için.
Gürcistana gidip ps5 pro almadım daha önce fakat tür şirketleri falan arada ucuza gezi düzenliyor diye biliyorum belki onu araştırabilirsin. YouTube da da birkaç video vardır bununla ilgili

Değil. İlk defa gidip geleceksen burda almayla aynı paraya geliyor taxx free alamana rağmen. Giden bir tanıdık varsa o zaman düşünülür.

PS5 almak için Gürcistan'a ya da başka bir yere gidilmez. Zaten gideceksen arada PS5 de alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,301
Üyeler
202,246
Son üye
Beraten234
Geri