Paran varsa alınırSelamlar. GTA 6'yı rahat çalıştıracak bir PC var ancak 1-1.5 sene beklemek istemiyorum. Sadece GTA 6 için PS5 Pro almak ne kadar mantıklı olur? Slim 30 FPS olacağı için mantıklı gelmedi. Ve ithalatçı garantili olarak alınır mı?
ithalatçı garantili tercih etmek çok mantıklı gelmiyor bana. Ps5 pro kesinlikle alınır ama.Selamlar. GTA 6'yı rahat çalıştıracak bir PC var ancak 1-1.5 sene beklemek istemiyorum. Sadece GTA 6 için PS5 Pro almak ne kadar mantıklı olur? Slim 30 FPS olacağı için mantıklı gelmedi. Ve ithalatçı garantili olarak alınır mı?
alırsın simdi gta pc ye cıkana kadar oynar satarsın ama aldığından düsük fiyata satarsın fakat enflasyonu hesaba katarsak zarara düşersinSelamlar. GTA 6'yı rahat çalıştıracak bir PC var ancak 1-1.5 sene beklemek istemiyorum. Sadece GTA 6 için PS5 Pro almak ne kadar mantıklı olur? Slim 30 FPS olacağı için mantıklı gelmedi. Ve ithalatçı garantili olarak alınır mı?
GTA 6’da 60 FPS istiyorsan evet bence.Bende slim var slimi satıp üstüne ekleyip pro almak mantıklı mı ?
Pro alın kesinlikle.Selamlar. GTA 6'yı rahat çalıştıracak bir PC var ancak 1-1.5 sene beklemek istemiyorum. Sadece GTA 6 için PS5 Pro almak ne kadar mantıklı olur? Slim 30 FPS olacağı için mantıklı gelmedi. Ve ithalatçı garantili olarak alınır mı?
30FPS tadını hiç bilmiyorum deneyimlesem mi acabaGTA 6’da 60 FPS istiyorsan evet bence.
Pahalı be ikinci elde çok ps5 var 23k bandında aldığım fiyata satıyorum okey ama ps5 pro 40kGTA 6’da 60 FPS istiyorsan evet bence.