Hocam valla ürünün anime olmasından değil bu fiyata kalitesinden ötürü ben bile aldım
Evet K20 klonu ATK Battle Axe Pro ile aynı hatta ATK yazılımıyla uyumlu çalışıyorAolion k20 klonu mu asura, mekanik tuş falan demişsin hocam
Çektik bakalımHocam valla ürünün anime olmasından değil bu fiyata kalitesinden ötürü ben bile aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet K20 klonu ATK Battle Axe Pro ile aynı hatta ATK yazılımıyla uyumlu çalışıyor
Kesinlikle kalite farkını hissedersin çok daha iyi bir cihazMachenike G1 prodan asuraya geçince bayağı kalite farkı olur mu? G1 pronun titreşimleri çok ruhsuz hissettiriyor.
Mousepad miKardeşim neden siyah güzel mousepad çıkartmıyolar beyaz çıkartıyolar diye almıyorum
Aliexpress den 1000tl ye aldığımda cidden bu fiyata güzel ürün demiştim. Stickleri sağa sola sert sürtünce ringin temas ettiği yer tırtıklı bir hal alıyor ve kılçıksız kaymıyor. Tactical Combat ve Mortal dan daha iyi bana göre o yüzden tekrar alıp Combatı kaldıracağım.Fiyat o kadar iyi ki ürünleri incelemek için bende aldım.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle değer
Kötü bir kontrolcü değil ES PRO ama çok sade ve düz bir kontrolcü ASURA çok daha dolu hem özellik olarak hem kutu içeriği olarkaGeçenlerde 1970tl ye gulikit es pro almıştım indirimle beraber sizce iyi yapmış mıyım ve asura yi beklemediğime pisman olabileceğim şeyler var midir