KP20'yi seviyorsan buna bayılırsın öyle diyeyimBeitong Kp20 almıştım severek kullanıyorum. Asura alsam mı sizce öneriyor musunuz
Kutu içeriği olarak ASURA daha iyi ama KP40'da kötü değil gecikmesi hariç KP40'da biraz gecikme varBEITONG KP40 alacaktım Asura ile aralarında çok fark var mı sizce Asura mı alsam
aynı şekil konuyu görünce ilk trendyoldan aldım sonra akakçede farkettim oraya damladım50 Hepsipara vardı Trendyola iptal çekip Hepsiburadadan aldım bende![]()
Pardon kp20 demişim kp40 bendekiKP20'yi seviyorsan buna bayılırsın öyle diyeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kutu içeriği olarak ASURA daha iyi ama KP40'da kötü değil gecikmesi hariç KP40'da biraz gecikme var
Yine de aldım ya en kötü ikisinden biri yedek durur bir daha nerde bulacağız böyle fiyataBirebir aynı ürün bir farkı yok eğer elinizde ATK Battle Axe Pro varsa ihtiyacınız yoksa almanıza gerek yok
Orası doğru yedek için alabilirsiniz en kötü yarın bir gün satarsınız fiyatı bir daha kolay kolay düşmez bu kadar 800 TL'lik bir indirimden bahsediyoruz 2500 TL'lik bir üründe %32'lik bir indirim yapar o da az değil açıkcasıYine de aldım ya en kötü ikisinden biri yedek durur bir daha nerde bulacağız böyle fiyata