Ses Kasma Sorunu Hyperxcloud 3

Pazasco

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar, Hyper X Cloud 3 'e sahibim FPs oyunları oynuyorum, farklı oyunlarda yüklerken bilgisayara sürekli windowsla alakalı bişiler yüklendi ama alakasız şekilde Cs,Valo gibi oyunlara girdiğimde ses kasma sorunu yaşamaya başladım.Daha önce çok net ve belirgin ses alıyorken şimdi sağdan gelen adamı soldan bekliyorum resmen kulaklığın heryerinden ses geliyor gibi hissediyorum.Oyunu sildim baştan yükledim nafile,HyperX sürücüsünden ayarlarla baya oynadım ama bi türlü beceremedim bu sorunu yaşayan var mı ? Bilgisayarıda sıfırlamak istemiyorum ama iş oraya gidiyor gibi geldi

üstad bende o kulaklıktan aldım ama hiç beğenmedim letgoya koydum bir türlü satılmıyor :) insanlar bunun neyini övüyorlar anlamış değilim valla. bende rampage vardı shift ile kutuya zıpladıkları anda bile ses kasıyordum :(

üstad bende o kulaklıktan aldım ama hiç beğenmedim letgoya koydum bir türlü satılmıyor :) insanlar bunu neyini övüyorlar anlamış değilim valla. ben rampage vardı shift ile kutuya zıpladıkları anda bile ses kasıyordum :(
2-3 ay öncesine kadar bu sorun yoktu, fps oyunlara ara verdim bi kaç mmorpg felan indirdim steamda oyunlarda takılıyordum sonra Cs'ye dönüş yaptım sanki sağır olmuşum gibi, oyundakiler sağ diyor ama ben sesi resmen kulaklığın heryerinden alıyorum soldan adam bekliyorum tersten cıkıyor felan fps oyunlarından soğudum resmen

üstad bende o kulaklıktan aldım ama hiç beğenmedim letgoya koydum bir türlü satılmıyor :) insanlar bunun neyini övüyorlar anlamış değilim valla. bende rampage vardı shift ile kutuya zıpladıkları anda bile ses kasıyordum :(
İade de bir seçenek ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2-3 ay öncesine kadar bu sorun yoktu, fps oyunlara ara verdim bi kaç mmorpg felan indirdim steamda oyunlarda takılıyordum sonra Cs'ye dönüş yaptım sanki sağır olmuşum gibi, oyundakiler sağ diyor ama ben sesi resmen kulaklığın heryerinden alıyorum soldan adam bekliyorum tersten cıkıyor felan fps oyunlarından soğudum resmen
HyperX Programlarından birini indirdiysen ayarlar bozulmuş olabilir. Ben denemek için indirdim, 3 - 5 gün kulaklık performansı rezalete döndü.
Programı sildim ayarlar silinmedi yine çok kötü performansla oynadım.

bendede corsair var icue nin driverini aygıt yöneticisinden kaldırdım. varsayılan windows sürücüsünden ses yüksekliğini eşitleyerek ses kasıyorum. kendi driverinden chrome da felan müzik sesleri yüksek ama oyuna girince oyun seslerini çok kısıyor. hiç anlaşılmıyor.

İade de bir seçenek ?

HyperX Programlarından birini indirdiysen ayarlar bozulmuş olabilir. Ben denemek için indirdim, 3 - 5 gün kulaklık performansı rezalete döndü.
kullandığım için red edildi maalesef

İade de bir seçenek ?

Ben düzeltmek için indirmiştim iyice anasını belledim :D

Geri