Lm10cucittini
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
Aldık ama hata mı ettik pişman eder mi
Windows kuruldu iade kabul olur mı
Bu fiyata lenovo loq buyuk hata hocam model olarak cok kotuAldık ama hata mı ettik pişman eder mi
bu fiyata aldıysanız değmez daha iyi seçenekler vardırAldık ama hata mı ettik pişman eder mi
Fiyatı çok pahalı bi de bu fiyata 5060 yerine 5070 bulunur
bu fiyata aldıysanız değmez daha iyi seçenekler vardır
Hocam hepinizin yanıtları için teşekkürler fiyat kısmını bi kenara bırakırsak üzer mi sizce batarya olayı hariçBu fiyata lenovo loq buyuk hata hocam model olarak cok kotu
Bence üzer. 72K'ya falan Omen 17 R9 365 5060 32 GB RAM'li laptop var LOQ'dan çok daha iyi olurdu. Bu fiyata mid-range kasa almak varken niye gidip de giriş seviye aldınız ki?Hocam hepinizin yanıtları için teşekkürler fiyat kısmını bi kenara bırakırsak üzer mi sizce batarya olayı hariç
Bence o kadar da üzmez sonuçta lenovo da iyi bir marka ama loq serisi 80kya alınır mı tartışılır loq tam olarak bütçesi 40-50k olup f/p isteyenler için.Hocam hepinizin yanıtları için teşekkürler fiyat kısmını bi kenara bırakırsak üzer mi sizce batarya olayı hariç
Hocam çevreme danıştığımda herkes lenovo ya da asus markalarını tercih etmemi söyledi bu özelliklere sahip bi pc arıyordum iki marka arasında asus model 96k civarıydı bu daha uyguna geldiği için tercih ettim pil konusunda bende üzüceğini düşünüyorum biraz ama genel prizde kullanıcam zaten performans olarakta üzeceğini düşünmüyorum ama dediğiniz gibi kasa kalitesi orta giriş seviyesindeBence üzer. 72K'ya falan Omen 17 R9 365 5060 32 GB RAM'li laptop var LOQ'dan çok daha iyi olurdu. Bu fiyata mid-range kasa almak varken niye gidip de giriş seviye aldınız ki?
Fiyat konusu bencede tartışılır ram fiyatları veBence o kadar da üzmez sonuçta lenovo da iyi bir marka ama loq serisi 80kya alınır mı tartışılır loq tam olarak bütçesi 40-50k olup f/p isteyenler için.