Peşin Fiyatına Taksitli Sistem Önerebilir Misiniz?

pendragon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Aylık max ödeyebileceğim miktar 6.000tl yani 50-55 lik bi sistem arıyorum daha uyguna varsa güzel olabilir. Genellikle lol-valo-genshin gibi şeyler için kullanıcam arada hikaye oyunuda oynarım 1 tb ssd tercihim olabilir yardımcı olursanız sevinirim

hazir sistemlerin cocunda dandik parcalar oluyor ve ozellestiremiyorsun ben 2 aydir arastiriyorum mesela 4800 e rampage reaper 850watt kasa aldim lianli v100r cakmasi suan 9999 tl olmus 750 watt olanida 7999 tl anakarta karar veremedim digerleri kolay islemci 7500f veya 7600 ram ssd de fazla fiyat veya kalite farki yok uyguna taksitle heryerden alirsin mesela amazonda world kart 6 taksit İncehesap ta akbank 6 taksit

Aylık max ödeyebileceğim miktar 6.000tl yani 50-55 lik bi sistem arıyorum daha uyguna varsa güzel olabilir. Genellikle lol-valo-genshin gibi şeyler için kullanıcam arada hikaye oyunuda oynarım 1 tb ssd tercihim olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Limiti 5k arttırırsan böyle bi sistem var içeriği dolu dolu güzel sistem bütçem olsa bende alacaktım

Geri