600k-1m Arası 2.El Araba Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
850000
beyler sa 23 yaşındayım 600 ile 800 bine arabalara bakıyorum zorlarsam 1m kadar çıkabilirim 6,7 yıldır araba sürüyorum manuel otomatik farketmez küçük şehirde yaşıyorum honda fb7 lere ve egealara bakıyorum siz ne önerirsiniz

O bütçelerde Egea gerçekten mantıklı bir araç. Sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi açısından 1.6 E-Torq alabilirsin (LPG). Aisin üretimi oldukça sağlam bir şanzımana sahip. Aynı şekilde motor da gayet sorunsuz. Daha performanslı olsun dersen 1.6 Multijet otomatiklere de bakabilirsin ancak dizelin ve çift kavramalı şanzımanın dertleri olacak. Ayrıca mazotun 80 TL civarında dolaştığını da unutmamak lazım. Dolayısıyla ihtiyacına göre tercih yapmanda fayda var.

1.6 E-Torq örnek.

O bütçelerde Egea gerçekten mantıklı bir araç. Sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi açısından 1.6 E-Torq alabilirsin (LPG). Aisin üretimi oldukça sağlam bir şanzımana sahip. Aynı şekilde motor da gayet sorunsuz. Daha performanslı olsun dersen 1.6 Multijet otomatiklere de bakabilirsin ancak dizelin ve çift kavramalı şanzımanın dertleri olacak. Ayrıca mazotun 80 TL civarında dolaştığını da unutmamak lazım. Dolayısıyla ihtiyacına göre tercih yapmanda fayda var.

1.6 E-Torq örnek.

teşekkür ederim bende 1.6 etorqlara bakıyordum bi yandanda okadar çok araba varki aklım karıştı benimde

1.6 E-Torq örnek.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yıl aradığınız nedir ona göre öneriler yapabilirim
eski olursa eskinin iyisi olsun yeni olursada temiz düşük km olmasına bakıyorum yıl farketmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,696
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri