Bugra5211
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
Kitaplarla arasi yoksa Dünya klasiklerinden başlamalı. Sakın o 'kisisel gelisim' kitaplarindan baslamasin
- Her gün 1 kitap bitir.
Kitaplarla arasi yoksa Dünya klasiklerinden başlamalı. Sakın o 'kisisel gelisim' kitaplarindan baslamasin
- Her gün 1 kitap bitir.
Evet imkanı varsa teknik işlerde kendini gelistirmeli. Hatta kaynak sertifikası alabilirse yurtdışı için onu baya acilirkankam sen boşver kursu mursu hemen gir bi işe meslek çğren sanayi olur başka bir şey olur inşaat gibi bu yaş çok değerli yapış bir işe
Yapıştımda zaten işe şuan boştayımkankam sen boşver kursu mursu hemen gir bi işe meslek çğren sanayi olur başka bir şey olur inşaat gibi bu yaş çok değerli yapış bir işe
ama geleceği olan bir işe girYapıştımda zaten işe şuan boştayım
En son manava girdim böyle çıktımama geleceği olan bir işe gir
manavlık ne kanka koş bi inşşata gir usta ol yada sanayiye rastgele bir motor tamircisine gir abi bana iş öğret ben para istemiyorum de şuan git zaman kaybetmeEn son manava girdim böyle çıktım
16 yaşında neyin ustası sanayide yaptımdamanavlık ne kanka koş bi inşşata gir usta ol yada sanayiye rastgele bir motor tamircisine gir abi bana iş öğret ben para istemiyorum de şuan git zaman kaybetme
Gölge boksu eksik hocam
- Sabah 04.59'da kalk.
- Dil öğren (İngilizce değil tabii, onu zaten ana dilin gibi bilmek zorundasın).
- Yazılım öğren.
- Finansal okuryazarlık eğitimi al.
- Finansal olarak özgür ol.
- 20 yaşında hâlâ multimilyoner değilsen bu senin suçun!
- Her gün 1 kitap bitir.
Ahanda lazım olan bu!
- Sabah 04.59'da kalk.
- Dil öğren (İngilizce değil tabii, onu zaten ana dilin gibi bilmek zorundasın).
- Yazılım öğren.
- Finansal okuryazarlık eğitimi al.
- Finansal olarak özgür ol.
- 20 yaşında hâlâ multimilyoner değilsen bu senin suçun!
- Her gün 1 kitap bitir.