Yardım Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

İlla nvidia mı olsun hocam
Ayrıca ikinci el çok iyi modeller var nerede olduğunuzu söylerseniz ona göre yardımcı olabilirim (ikinci el tavsiye verebilirim)
Hocam ikinci el temizleri 30 dan başlıyor, 5000 serisi olması şart. Sıfır alıp şirkete de gider gösterebilirim ve sıfır olur. İki modelden hangisi sizce?

Hocam ikinci el temizleri 30 dan başlıyor, 5000 serisi olması şart. Sıfır alıp şirkete de gider gösterebilirim ve sıfır olur. İki modelden hangisi sizce?
Hiçbiri
Bunu alabilirsiniz bu bütçeyle alınabilecek en ideal seçenek

5000 serisi olması illa şart değil 4000 serisi de alabilirsiniz aralarında çok bir fark yok zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu da olabilir

Hocam DLSS5 den dolayı ve garanti durumundan dolayı 5000 serisi düşünüyorum. Attığım linkteki hangi kart daha iyi olur sizce?
Fiyatlar aşırı pahalı 5070 alma 9070 xt al
Hangisi senin için daha uygunsa onu al

Gerçekten 5070 fiyatları çok pahalı 5070 alma

Fiyatlar aşırı pahalı 5070 alma 9070 xt al
Hangisi senin için daha uygunsa onu al

Gerçekten 5070 fiyatları çok pahalı 5070 alma
Hocam AMD istemiyorum, attığım linklerdeki hangisi daha iyi sadece bunun cevabını arıyorum.

Hocam AMD istemiyorum, attığım linklerdeki hangisi daha iyi sadece bunun cevabını arıyorum.
Bir yanda 5070 var diğer yanda 9070 XT var

Mfg falan ihtiyacın harbiden olmuyacak o yüzden AMD alabilirsiniz

Bir yanda 5070 var diğer yanda 9070 XT var

Mfg falan ihtiyacın harbiden olmuyacak o yüzden AMD alabilirsiniz
Hocam AMD İSTEMİYORUM. Kendim önceden AMD savunurdum, yaşadığım sorunlardan sonra tövbe ettim kullanmam da. Arc kullanırım yine de AMD ekran kartı kullanmam, her şey performans değil, her şey oyun değil. Yapay zeka da geliştiriyoruz, render da alıyoruz.

Sadece ikisinden hangisi daha iyi diye soruyorum.

Hocam AMD İSTEMİYORUM. Kendim önceden AMD savunurdum, yaşadığım sorunlardan sonra tövbe ettim kullanmam da. Arc kullanırım yine de AMD ekran kartı kullanmam, her şey performans değil, her şey oyun değil. Yapay zeka da geliştiriyoruz, render da alıyoruz.

Sadece ikisinden hangisi daha iyi diye soruyorum.
Render+yapay zeka+oyun için alıyorsan 3090 ti al

Bak hocam 5070 alırsan pişman olursun her şey oyun performansı değil bu yüzden 3090 ti al
1000018775.webp

Bunun sayesinde yapay zeka için bu bütçede alabileceğin en iyi kart

gigabyte tercih edebilirsiniz soğutma anlamında daha önde duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Render+yapay zeka+oyun için alıyorsan 3090 ti al

Bak hocam 5070 alırsan pişman olursun her şey oyun performansı değil bu yüzden 3090 ti al
Alıntıyı görüntüle
Bunun sayesinde yapay zeka için bu bütçede alabileceğin en iyi kart
yav adam diyor ki 5000 serisi dışı alamam. sal artık adamı :D Ben de kullanıyorum 5070 her anlamda çok iyi performans veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri