İnternet Kazanma Yolları Varmı

Bende istiyorum internetten para kazanma yollarını bulmak. Bilgilerini üyeler buraya aktarırlarsa eğer çok iyi olur. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Bende istiyorum internetten para kazanma yollarını bulmak. Bilgilerini üyeler buraya aktarırlarsa eğer çok iyi olur. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Benimki öyle değil yanlış anlaşılmış bugün 100-150 MB falan kaldı internetim yarın yenileniyor yarına kadar lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kimse ekmek teknesini söylemez arkadaşlar rüyalara girmeye gerek yok
Bencede ben olsam bende söylemem

içecek kapağı dondurma cips falandan kod toplayıp internet alıyodum köydeyken...

Salla kazan vs hariciyetinde resmi bişiy yok bildiğim kadarıyla
2 Gecelik çıktı ben gece napayım onu o internet i 1,2 saat kullanıp yatıyom

içecek kapağı dondurma cips falandan kod toplayıp internet alıyodum köydeyken...
Hediyeli cips falan yokki

Cips kodu falan olsa 5 GB kazancam

kola al bitane daha daha uygulamasina kapagin altindaki kodu gir muhtemelen internet alabilecek kadar puan atar

İnternet kazanma yolları varmıdır (bedava)
Hattın ne ?

Vodafone ise tobiye gir orada yüksek ihtimalle bir seçenek verir şunu yap 2GB kazan falan diye.

Türk Telekom ise “fatura dönemi boyunca geçerli” olan bir ek internet paketi al ucuzlarından, içindeki interneti tamamen bitirmeden kullan 1/30 ücreti yansır faturaya. Paket yenilenmesin veya taahhütlü olmasın ama ona dikkat et.

Son düzenleme:
Türkcell ise hediyeler bölümünden tumbara puanların ile internet alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,213
Üyeler
202,228
Son üye
vicryosser3
Geri