musteri hizmetleri iyi, normal ayak rica edersen yollarlar. Silikon ayaklardan dolayı yuksek kalıyorharbimi ya boyum 176 özelliklerine göre baya uygun duruyo ama bilemedim
benım yerle masa arasında 73 cm fark var çok yüksek olacağını zannetmiyorumda kod bitmişmusteri hizmetleri iyi, normal ayak rica edersen yollarlar. Silikon ayaklardan dolayı yuksek kalıyor
evet 15 dkka önce kabul etmişti şuan öyle bir kod yok diyorMobil cihazdan deniyorsunuz değil mi?
5000 500 lazım gelmez mi bir kupon10.000 / 1000 kodlar 5000 kadar çok olmuyor demekki
bence ondan değil bilgisayar parçalarının bulunduğu sektör birkaç firmanın tekelinde olduğu için bütün bayiilerin fiyatlarına müdahale edebiliyorlar. istediği fiyattan satmıyorsan seni ağdan çıkarıyorlar. p ile başlayan firma bunu çok yapıyor mesela.Ben onu şöyle tahmin ediyorum komisyon oranları bilgisayar ve parçalarında düşük kalıyor o yüzden orada olunca dokunuyor gibi geliyor açmıyorlar oraya sadece pc hocasında görüyorum bu tarz kupon oda teknoloji incluencerı olduğundan gibi
15000 e 1500 geldi mi gelecek mibugün 15000 1500 geldi kampanya var amazonda gelme ihtimali var gelirse güncellerim
Hadi ya şansımız yok kaçırdık ziyan yok gelirse takip de olayımgeldi hocam bitti
nereden takip ediyorsunuzgeldi hocam bitti