The Last Of Us Part 2 İçin Aile Paylaşımı Yapacak Varmı?

Teşekkür ederim hocam, birde bu şekilde 40-50 tl verip, verilen steam hesabından oyunu oynamak sağlıklı bir yöntem midir
steamdan nasıl oyun satın alıp oynuyorsan aynı sistem hocam korsandan virüs riski alacağınıza böyle orjinal bir şekilde oynayabilirsin.

boyle seylere hala niye para harciyosunuz onuda anlamadim gidin torrennten yukleyin aliyosun oyunun yarisindayken bi bakiyosun hesabin sifresi degismis gidiyosun adama yaziyosun yeni sifreyi verirse verir onun insafina kaliyosun bazen hesaba giren baska biri oyunu senin pcden siliyor sacma sapan seyler

teşkkür ederim ama guard kod istemez mi giriş yaparken
hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

boyle seylere hala niye para harciyosunuz onuda anlamadim gidin torrennten yukleyin aliyosun oyunun yarisindayken bi bakiyosun hesabin sifresi degismis gidiyosun adama yaziyosun yeni sifreyi verirse verir onun insafina kaliyosun bazen hesaba giren baska biri oyunu senin pcden siliyor sacma sapan seyler
nereden aldığınız önemli en az 3 4 yıldır kullanıyorum hesap alarak daha 1 kere mağdur olmadım

hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nereden aldığınız önemli en az 3 4 yıldır kullanıyorum hesap alarak daha 1 kere mağdur olmadım
hocam öncelikle teşekkür ederim böyle bir teklifiniz için ama başka arkadaş sağolsun bana hesap verdi düşünmeniz yeter

Hocam bu oyunu çok fazla yerde görmeye başladım gibi geliyor. Gerçekten böyle mi ve sebebi ne?

Hirsiz olmamak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,213
Üyeler
202,228
Son üye
vicryosser3
Geri