Umut Aydın
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Gideceğin mesafe nedir onu belirtirsen daha iyi olur.B sınıfı ehliyetim var.İşten eve evden işe gitmek için ikinci el bir motor arıyorum.30 bin bandında alabileceğim motorlar nelerdir?Bu motor nasıldır?
20-25kmGideceğin mesafe nedir onu belirtirsen daha iyi olur.
bu tarz km için 50 cc maalesef uygun değil, 80cc - 100cc dönüşüm olanlar daha da beter. Direkt 50 cc 25km günlük yolu deneyimlediğim için kesinlikle önermiyorum ki belirttiğin bütçeye bakarsak verebileceğin son paralar bunlar. Şöyle söyleyeyim 30 bini verip alırsın max 1 ay gidip gelirsin oda şanslıysan sonrasında varyatör, baga kayış gibi aktarma parçaları her ay 5k civarı masraf açmaya başlar, Sana tavsiyem 50/125cc olan fabrikasyon bu şekilde çıkışlı motorlar var 50 cc olarak geçiyor ancak motorun tamamı 125cc yani dönüşüm vs değil, bu tarz motorların avantajı çok fazla ancak fiyatları tabii ki de belirttiğin bütçede değil 60k civarına bulabilirsin dersen ki kesinlikle bu paraları ödeyemem o zaman maalesef toplu taşımayla gitmen gerekiyor finalde 50/125cc alabiliyorsan al 50cc almak gibi bir hataya kesinlikle düşme.20-25km