Projeksiyon Optoma Vs Viewsonic

hocam vallahi aklıma bişey gelmiyo baska

hocam vallahi aklıma bişey gelmiyo baska
ekstra demeyi unutmusum 1080 p 240hz 1080p 120 hz ve 2k 120 hzden daha net keskin :d 240hzde kullanmama sebebim dikey duzeltme kullajjyorum ondan yanj 1080p 240hz net 2k 120 hz bulanik hic bi aciklama bulamadim ekran kartim 5080
kablo aoc optik fiber paugge ve paugge 8k 60hz kablom var 2sindede ayni icinden cikan kabloyla denemedim onla deneyim bi

ekstra demeyi unutmusum 1080 p 240hz 1080p 120 hz ve 2k 120 hzden daha net keskin :d 240hzde kullanmama sebebim dikey duzeltme kullajjyorum ondan yanj 1080p 240hz net 2k 120 hz bulanik hic bi aciklama bulamadim ekran kartim 5080
kablo aoc optik fiber paugge ve paugge 8k 60hz kablom var 2sindede ayni icinden cikan kabloyla denemedim onla deneyim bi
bi deneyin hocam tekrar geri dönüş yapın bende biraz araştırma yapayım

Son düzenleme:
bi deneyin hocam tekrar geri dönüş yapın bende biraz araştırma yapayım
maalesef 2. bi sorunumuz oldu
fan kilidi açık, cihazınız otomatik kapatılıcaktır. servisle İletişime geçin yazdı kapandı.
aldigim firmaya yazdim yazsinlar bakalim cihaz tekrardan actim bi sikinti goremedm ama işkillendim iade etsem başka bi cihaz bulamam 41k ya almistin indirimli baska bi modelde yok bu fiyat bandina artik bilemedim dondum kaldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. cihazda giderse ne diyim

maalesef 2. bi sorunumuz oldu
fan kilidi açık, cihazınız otomatik kapatılıcaktır. servisle İletişime geçin yazdı kapandı.
aldigim firmaya yazdim yazsinlar bakalim cihaz tekrardan actim bi sikinti goremedm ama işkillendim iade etsem başka bi cihaz bulamam 41k ya almistin indirimli baska bi modelde yok bu fiyat bandina artik bilemedim dondum kaldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. cihazda giderse ne diyim
hocam acıklamasını yapın belki kendi fiyatını iade ederler bi arkadaşta benzer bi durum yaşamıştı istisnai durumlarda yapıyorlar diye biliyorum ama bi sonraki cihazda bi sıkıntı olucagını dusunmuyorum sahsen

hocam acıklamasını yapın belki kendi fiyatını iade ederler bi arkadaşta benzer bi durum yaşamıştı istisnai durumlarda yapıyorlar diye biliyorum ama bi sonraki cihazda bi sıkıntı olucagını dusunmuyorum sahsen
pk31 sorunlu pk32 sorunlu yani iadeyi nasil acayim n11den aldim kusurlu urun diye bi secenek yok hatali var yada direk vazgectimemi basayim

cozunurluk denerken hata yedim acaba cihaz isindimi dicem denedigim cozunurljk 2k 100 hz filan onlada alakasi olamaz

hocam iade edilmesi mantıklı gibi ne yaptınız bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri