🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g 188,5tl

neden kral tamda alıcaktım bildiğin bir şey miş var 8 adet alıcaktım.hiq bigjoy gibi markalara göre adedine 2 kat fiyat farkı var
Çok topaklanıyor, kendi antrenörüm bile önermiyor. Biraz bekletildiği zaman fena kokuyor. Tadı da çok kötü. Biraz ekleyip hiq aldım ben.
Tabi denemek isteyenler alabilir.
1788166282779.webp

Yav senin dediğin muhtemelen gainer ama bomboş bir şey. Aromalı nişasta. Paranı boşa harcarsın ekmeğe nutella sür ye daha iyi o kadar diyorum. Kilo almak istiyorsan makro takibini yapacaksın spora gideceksin ağırlık kaldıracaksın sihirli bir şey yok aslında
Doğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).

Doğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).
Kaç öğün yediğinin önemi yok önemli olan kaç kalori aldığın ve kaç kalori yaktığın. Ayrıca spor yapmadan alacağın kilonun sana faydası olmaz bence zayıfsan fit olmaya bak skinny fatlikten kurtul hiç yoksa evde şınav çek mekik çek plank yap barfiks falan çek

Bazal metabolizma ve makro mikro beslenmeyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Kan değerlerine de baktırmayı unutma. Bilgi herşeydir. Bolca video izleyip yapay zekadan destek almalısın. Beslenme türleri insandan insana göre değişiyor.

Spor bilimleri alanında bu işi akademik boyutta inceleyen biri olarak konudaki kirliliğe yönelik .Forum ortamlarında sıkça karşılaşılan "beş para etmez", "antrenörüm önermiyor" veya "biraz daha ekleyip X markasını aldım" şeklindeki ezberler, bilimsel veriden uzak, tamamen marka algısı, sponsorluk kodları veya bilinçsiz tüketici yanılgısından ibarettir. Whey proteini biyokimyasal olarak peynir altı suyunun ultrafiltrasyonla kurutulmuş halidir, standart konsantre whey formundaki ürünlerin esansiyel amino asit profili ve kas protein sentezini tetikleme kapasitesi arasında hiçbir biyolojik fark yoktur. Bir tozun suda milkshake gibi kayması kalitesini değil, içine basılan silikon dioksit, lesitin, yapay kıvam artırıcı ve ağır aroma yoğunluğunu gösterir.Fellas'ın içeriğine özellikle değinmek gerekirse,formülünde ilave şeker, gluten, palm yağı ve gereksiz kimyasal dolgu maddeleri barındırmayan son derece temiz ve transparan bir içeriğe sahiptir. Servis başına sunduğu yüksek BCAA ve glutamik asit öncüleri, piyasadaki Big Joy veya Hardline gibi yerleşik markalarla birebir aynı fizyolojik toparlanmayı sağlar. Katkı maddesi ve yapay koku maskeleyicileri minimumda tutulduğu için sulandırılıp bekletildiğinde hızla doğal süt kokusu yapması bir kusur değil, aksine ürünün koruyucusuz ve doğal süt türevi yapısının doğrudan göstergesidir. Ayrıca 175 gramlık kilitli mini paketler halinde sunulması, büyük kutulardaki hava alma, nem kapma ve sonlara doğru bayatlama riskini sıfıra indiren ciddi bir pratiklik ve tazelik avantajıdır.Piyasada izole, hidrolize veya çoklu matriks adıyla 2-3 kat fiyata satılan ürünlerin standart konsantre wheye karşı kanıtlanmış hiçbir anabolik üstünlüğü yoktur, vücut sindirim kanalında 24 gramlık proteini aynı serbest amino asit havuzuna indirger. Kampanyalarla kilogram maliyeti 860 TL bandına inen Fellas, kilosu 1.400 - 2.800 TL arasında seyreden muadillerine kıyasla içerik, temiz hammadde açısından zerre geride kalmayan, aksine bütçe verimliliğiyle şu an piyasadaki en rasyonel fiyat/performans tercihidir. "Hocam bunu önerdi" ezberleri yerine saf hammaddeye ve bütçe optimizasyonuna odaklanmak her zaman en doğru yaklaşımdır.

Paylaşan arkadaşa teşekkürler limit yettiğince aldım.​

Bence zengin değilseniz ucuza f/p protein tozu olarak iyi ama profesyonel yapıyorsanız bütçeyi artırıp başka bir şey alın.

Bazal metabolizma ve makro mikro beslenmeyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Kan değerlerine de baktırmayı unutma. Bilgi herşeydir. Bolca video izleyip yapay zekadan destek almalısın. Beslenme türleri insandan insana göre değişiyor.
Aynen 1 yıl yulaf ve bisküvi yemek işe yaramayınca artık araştırma yapmaya başlayacam ve bügük ihtimal benim metabolizmam aşırı hızlı çünkü 1.82 boyumla sadece 53 kiloyum ve üniversitede alay konusu olmasam bile arkadaşlar arada bir şakasına laf atabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,465
Üyeler
202,617
Son üye
6000-19
Geri