ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,801
Niyekinebeş para etmez
Niyekinebeş para etmez
neden kral tamda alıcaktım bildiğin bir şey miş var 8 adet alıcaktım.hiq bigjoy gibi markalara göre adedine 2 kat fiyat farkı varbeş para etmez
Niyekine
Çok topaklanıyor, kendi antrenörüm bile önermiyor. Biraz bekletildiği zaman fena kokuyor. Tadı da çok kötü. Biraz ekleyip hiq aldım ben.neden kral tamda alıcaktım bildiğin bir şey miş var 8 adet alıcaktım.hiq bigjoy gibi markalara göre adedine 2 kat fiyat farkı var
Hmm anladım, yani ne kadar ekmek o kadar köfte. Amino profili şüphelendiriyor beniÇok topaklanıyor, kendi antrenörüm bile önermiyor. Biraz bekletildiği zaman fena kokuyor. Tadı da çok kötü. Biraz ekleyip hiq aldım ben.
Tabi denemek isteyenler alabilir.
Alıntıyı görüntüle
Referal link var onu silip paylaşmanı tavsiye ederim, banlanırsın yoksa.Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g
Bende bi ara kullandım ve tadı güzeldi şuanki en düşük fiyat amazonda bundan bir yüksek fiyat n11 de 275tl kaçırmayın derim.
Doğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).Yav senin dediğin muhtemelen gainer ama bomboş bir şey. Aromalı nişasta. Paranı boşa harcarsın ekmeğe nutella sür ye daha iyi o kadar diyorum. Kilo almak istiyorsan makro takibini yapacaksın spora gideceksin ağırlık kaldıracaksın sihirli bir şey yok aslında
Kaç öğün yediğinin önemi yok önemli olan kaç kalori aldığın ve kaç kalori yaktığın. Ayrıca spor yapmadan alacağın kilonun sana faydası olmaz bence zayıfsan fit olmaya bak skinny fatlikten kurtul hiç yoksa evde şınav çek mekik çek plank yap barfiks falan çekDoğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).
Bazal metabolizma ve makro mikro beslenmeyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Kan değerlerine de baktırmayı unutma. Bilgi herşeydir. Bolca video izleyip yapay zekadan destek almalısın. Beslenme türleri insandan insana göre değişiyor.Doğrudur hocam spor yapıp kasları geliştirerek kütle kazanmak lazım ama dediğim gibi günde 3 öğün yiyorum (kahvaltı, öğle ve akşam yemeği) birde üzerine geceleyinde yulaf ve bebe bisküvisini karıştırıp sütü basıyorum ona rağmen 1 yılda gıdım ilerleme katedemedim o yüzden midemi şişirmeden yüksek kalori alabiliceğim şeylere bakıyorum tabi spor dışında bir tavsiyeniz varsa eğer (spor yapmak isterim ama üniversitenin salonu öğrencilere yasaklanmış ve dışardaki salonlarda maddi durumum çok olmadığından pahalı geliyor).
Bende olmadı hocam4lü veya 8li alınca daha da düşüyor iyi fiyat harbiden
ooo adamın spor hocası var yaÇok topaklanıyor, kendi antrenörüm bile önermiyor. Biraz bekletildiği zaman fena kokuyor. Tadı da çok kötü. Biraz ekleyip hiq aldım ben.
Tabi denemek isteyenler alabilir.
Alıntıyı görüntüle
Aynen 1 yıl yulaf ve bisküvi yemek işe yaramayınca artık araştırma yapmaya başlayacam ve bügük ihtimal benim metabolizmam aşırı hızlı çünkü 1.82 boyumla sadece 53 kiloyum ve üniversitede alay konusu olmasam bile arkadaşlar arada bir şakasına laf atabiliyor.Bazal metabolizma ve makro mikro beslenmeyi araştırmanı tavsiye ediyorum. Kan değerlerine de baktırmayı unutma. Bilgi herşeydir. Bolca video izleyip yapay zekadan destek almalısın. Beslenme türleri insandan insana göre değişiyor.