🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 175g 188,5tl

Hardline ocean ve hiq kullanıyorum ama fiyattan dolayı düşündürmedi değil almak mantıklı olur mu

ya aroma olarak şuana kadar hiç tiksindiğim bir tat olmadı yada baydığını hissetmedim hardline çikolata hiq hazelnut ve oceanın neredeyse bütün aromalarını denedim ama fellasın fiyatı çok ucuz geldi o yüzden sormak istedim

fiyat aşırı uygun geldi 26 tl denk geliyor servis maliyeti normalde harline vb 70 80 tl denk geliyor. 2x8 aldım

Bu kilo almayı sağlayan tozlardan mıydı ona göre sipariş edicemde. Çok zayıfım ve süt, yulaf, bebe bisküvisi falan hiç etki etmedi bana o yüzden başka bişeyler arıyorum belki onlar etki eder.
Tek başına bunu yemek bir şey değiştirmez spora yazılman lazım

Tek başına bunu yemek bir şey değiştirmez spora yazılman lazım
Peki asıl etki eden bu muydu çünkü birsürü garip isimli ürün var. Whey protein ile buğday nişastası mı ne onların isimlerini birbirine karıştırıyorum hem.

Peki asıl etki eden bu muydu çünkü birsürü garip isimli ürün var. Whey protein ile buğday nişastası mı ne onların isimlerini birbirine karıştırıyorum hem.
Yav senin dediğin muhtemelen gainer ama bomboş bir şey. Aromalı nişasta. Paranı boşa harcarsın ekmeğe nutella sür ye daha iyi o kadar diyorum. Kilo almak istiyorsan makro takibini yapacaksın spora gideceksin ağırlık kaldıracaksın sihirli bir şey yok aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,776
Üyeler
202,715
Son üye
MECHxyz
Geri