🔥İndirim Auhma 10000mah Jump Starter Akü Takviye Cihazı 1.796,52tl

dieN

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
20
Referal Kod / Link Paylaşımı
Taşınabilir takviye cihazı mükemmel kullanışlı bir cihaz ve sadece takviye cihazı değil birden fazla fonksiyonları var;

Lastik Hava Şişirme Pompası,Powerbank,El feneri gibi fonksiyonları var şuan anlık akakçe fiyatı 1990 TL ektedir.

Ürün Linki
1788166138152.webp

Taşınabilir takviye cihazı mükemmel kullanışlı bir cihaz ve sadece takviye cihazı değil birden fazla fonksiyonları var;

Lastik Hava Şişirme Pompası,Powerbank,El feneri gibi fonksiyonları var şuan anlık akakçe fiyatı 1990 TL ektedir.

Ürün Linki
Alıntıyı görüntüle
Bir anda noldu da bu eski hesaplar çoğalıp indirim paylaşır oldu ya tüm linklerde de referal link var xD

Ürün Linki
Alıntıyı görüntüle
bir tane aldım yakında bir araba indirimi gelirse araba da alıcam şimdiden stok yapim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir anda noldu da bu eski hesaplar çoğalıp indirim paylaşır oldu ya tüm linklerde de referal link var xD
o dediğin şey nedir

powerbank olarak kullanılırmı

Hocam ben önceden beridir bir sürü telegramda orada burada adminlik yapmış birisiyim trendyol ve hepsiburada da bile afiiliatem vardı ama hesapları kapatınca karşı tarafta affiliate mi kapattı. Yani bu işlere ben elimle değil halihazırda yapmış olduğum bot ile yönetiyorum düştüğü anda insanların yararına sunuyorum ki çok istiyorsanız sizde deneyin bakalım veriyorlarmı😉

Tamamdır.

Hocam ben önceden beridir bir sürü telegramda orada burada adminlik yapmış birisiyim trendyol ve hepsiburada da bile afiiliatem vardı ama hesapları kapatınca karşı tarafta affiliate mi kapattı. Yani bu işlere ben elimle değil halihazırda yapmış olduğum bot ile yönetiyorum düştüğü anda insanların yararına sunuyorum ki çok istiyorsanız sizde deneyin bakalım veriyorlarmı😉

Tamamdır.
yapabilirsin herkes yapıyor ama forumda yasak :)

Tamamdır.
King boş yapmayı bırak savunalacak bir argüman değil bu. Referal linki kaldır banlanıcan yoksa.

powerbank olarak kullanılırmı
Kullanılır ama içlerinde genelde dandirik lityum polimer piller var ve daha takviye cihazı olduğundan aküyü anlık şoklayıp geçiyim şeklinde çalışıyor. Telefonu 1 defa bile fulleyeceğinden şüpheliyim ve 10.000 mAh denmesinede güvenemiyorum çünkü bizim eskisi sözde 8.000 mAh diyordu ama içinden 5.000 mAh batarya çıktı.

Matkapın aküsüne iki tane kaşık sıkıştırıp dokundurulunca da oluyor diyorlar, ucuz şarjlı matkap 700 lira daha mantıklı eğer oluyorsa

Matkapın aküsüne iki tane kaşık sıkıştırıp dokundurulunca da oluyor diyorlar, ucuz şarjlı matkap 700 lira daha mantıklı eğer oluyorsa
Sanmıyorum. 1000A vermesini nasıl sağlayacaksın? Onu sağlarsan olur da bayağı uğraşman lazım.

Ben geçen Amazon indirimlerinde kuponla beraber 5300 e LOKITHOR J2250PRO aldım. İçerisindeki pil LiFePO4 olduğu için çok daha uzun ömürlü olur diye tahmin ediyorum. Daha küçük modeli de vardı çok fark olmadığı için büyüğünü aldım. Bence böyle şeylerde ucuza kaçmamak lazım. Gerektiğinde 1 kere bile çalışmazsa paran çöp oluyor sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,526
Üyeler
203,494
Son üye
thebluepower
Geri