Çözüldü✓ 3 Bin TL Beyaz Mouse Önerisi

heaveNN12

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
3000
Knk beast one pro al bu fiyata bence en iyi hem 8 k döngel da var ekranlı ben kullanıyorum memnunum kutu içeriği fln dolu

Hocam ben model değil ama beyaz almamanı öneririm. Belli zaman sonra sarı bir mouseun oluyor. Ben şimdi beyaz kullanıyorum bi tane her akşam gözlük temizleme spreyiyle siliyorum bi beze sıkıp ona rağmen olacak muhtemelen daha önce kullandığımı silmeden kullanmıştım 6 ayda falan baya baya sararmıştı el yıkama takıntım olmasına rağmen her gün 20 kere falan yıkarım aşağı yukarı ve ellerimde terleme sorunu yok

Bütçeyi biraz daha arttırıp f1 v2 ultimate almayı düşünüyorum başka öneriniz yoksa.

Hocam ben model değil ama beyaz almamanı öneririm. Belli zaman sonra sarı bir mouseun oluyor. Ben şimdi beyaz kullanıyorum bi tane her akşam gözlük temizleme spreyiyle siliyorum bi beze sıkıp ona rağmen olacak muhtemelen daha önce kullandığımı silmeden kullanmıştım 6 ayda falan baya baya sararmıştı el yıkama takıntım olmasına rağmen her gün 20 kere falan yıkarım aşağı yukarı ve ellerimde terleme sorunu yok
Bu dediğinizden sonra inci mavisi rengine biraz daha aklım yattı. Ultimate modeli için yorumunuz var mı acaba?

Son düzenleme:
Bence sizin kullandığınız marka veya modelin ürün kalitesinden kaynaklanıyor hocam Ajaz 159 pro beyaz kullaniyorum 2 yıla yakın oldu herhangi bi sıkıntı sararma yok

Bütçeyi biraz daha arttırıp v1 f2 ultimate almayı düşünüyorum başka öneriniz yoksa.

Bu dediğinizden sonra inci mavisi rengine biraz daha aklım yattı. Ultimate modeli için yorumunuz var mı acaba?
Dediğiniz markayı kullanmadım hocam maalesef bilemiyorum ama renk konusunda kesin başka bir şey seçin sürekli dokunduğun bir şey o yüzden sıkıntı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence sizin kullandığınız marka veya modelin ürün kalitesinden kaynaklanıyor hocam Ajaz 159 pro beyaz kullaniyorum 2 yıla yakın oldu herhangi bi sıkıntı sararma yok
logitech superlight 2 hocam model

ne kullanıyorsun ATK mi

Merhaba arkadaşlar. Palm ve claw arası bir tutuşum var.

https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-f1-v2-wireless-mouse?variant=50429930242241 bu mouse'un ultra max 2.0 3950 sensörlü modeli hoşuma gitti. Bu bütçede kronik sorunu olmayan mouse önerebilir misiniz?
Ben kullanıyorum bu mouseyi çok memnunum varsa bir sorun sorabilirsin alacaksan ultimate almaya calıs.

Bende ki ultimate

superlight 2 bi yukarıda yazmıştım
ben sordugumda yazılar yoktu hocam aynı zamanda sorduk demekki A9 pro kullanıyorum ben daha yeni aldım uzun vadede sararcakmış gibi durmuyor bakıcam

Ben kullanıyorum bu mouseyi çok memnunum varsa bir sorun sorabilirsin alacaksan ultimate almaya calıs.

Bende ki ultimate
Hangi renk var hocam sizde? Beyaz ise sararma oluyor mu? Birde scroll tuşu bozulma yapıyor mu?

MCHOSE A7 V2 Pro

Hocam mavi var ben de kozmetik bir sıkıntı çıkarmadı 5 aydır falan kullanıyorum scroll olarak sanırım korkunuz optik olmaması ben de takıyordum onu ilk karar verme sürecinde, leviathan v4 ile vs arasında kalmıştım araştırdım ömrü çok uzun dediklerine göre zaten, o nedenle bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum şuana kadar çıkarmadı da. ultimate modelindeki scroll ttc marka bu arada ttc gold.

TTC iyi ama diğer modellerinde ne var bilmiyorum , ttc olabilir olmayabilir.

Geri