Xdrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah 8.999 TL

altay business kullanıyorum ki bu en üstlerinden birisi, tekerleklerin hepsi tek tek kırıldı, mekanizması kırıldı. Koltuk öne arkaya sallanıyor sabit durması gerekirken. ucuz diye alıyorsanız siz bilirsiniz

2 yıldan fazla altımda paralanıyor 105 kilo 182 boyundayım. Herşeyi gayet iyi diğerleriyle bir kıyaslama yapamıyorum kullanmadığım için ama dayanıklı sağlam yatırıp üstünde kestirdiğim bile oldu. Tavsiyem üstüne ek bi örtüsü satılıyor onu da alın alıcaksanız. Sigara deliğim var 3 4 tane. 1 taneden sonrası fark etmiyor gerçi.

15 li plus kullanıyorum bayağı f/p bana kalırsa

Ne yaparsanız yapın kumaş harici koltuk almayın deri aldım şekli şemali mükemmel ama totocuğum terliyo 88 kiloyum 1.80 boy var öyle obezliğimde yok :D

altay business kullanıyorum ki bu en üstlerinden birisi, tekerleklerin hepsi tek tek kırıldı, mekanizması kırıldı. Koltuk öne arkaya sallanıyor sabit durması gerekirken. ucuz diye alıyorsanız siz bilirsiniz
e ne yaptınız peki firmayla görüşmediniz mi ürünün son durumu ne ve yerine bir şey aldınız mı

Xdrive müşteri hizmetleri bir garip toryum aldım bel minder kötüydü aradım 15 li plus bel minderinden ücreti neyse vereyim gönderin dedim vermediler şikayetvar filan yazdım ondan sonra ancak yardımcı oldular . 2 sene filan oldu tek şikayetim oturma alanın iki tarafındaki kanatlar çok sert baldırları yana doğru esnetince rahatsız ediyor herkesin şahsi tecrübesi farklı ama ben eski ofis koltuğumun rahatlığını asla alamadım .

İki seneden fazladır kullanıyorum, komple kumaş olduğu için tercih etmiştim. Sırt veya bel minderi (hangi ismi tercih ederseniz) ve kafa minderi ayarlanmıyor yerleri sabit.

Arkadaşımda xdrive markasının farklı model bir koltuğu var. Sırt veya bel minderi artık adı her neyse ayarlıydı.
Yine o modele göre hira modelinin baldır kısmı biraz kısa geldi bana.

En önemlisi kullanmaya başladığımdan beri rahatsız edici bir gıcırdama sesi var, amortisör ile koltuğu birbirine bağlayan civataların demir plakaya sürtmesinden kaynaklanıyor.
Bahsettiğim civataların demir plaka ile arasına WD40 sıkıldığından sorun geçici olarak çözülüyor. Gres ile uzun süreli olur, uygun kauçuk parçalarla komple çözülür.
Ama hala gıcırdatarak kullanıyorum sorunu uğraşıpta çözmedim :D

Bunların haricinde ilk gün ki gibi sapa sağlam, sorunsuz kullanıyorum ve memnunum koltuktan.

e ne yaptınız peki firmayla görüşmediniz mi ürünün son durumu ne ve yerine bir şey aldınız mı
garanti bitti, satın aldığım yerden kırılan tekerlekleri bedava alıyorum :) mekanizmayı da 2500 tl ye aldım yine onlardan. ama koltuğun sallanma problemi var. bunu görüşmedim henüz

Geri