❌İndirim Bitti! Apple Mac Mini: Apple M4 Çip (10 Çekirdekli CPU, 10 Çekirdekli GPU) 36.999 TL

Ek bir puan kazanımı daha var.:
  • İş Bankası (Maximum): İş Bankası Maximum Kart ile mediamarkt.com.tr'den tek seferde yapacağınız 25.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 2.000 TL MaxiPuan verilmektedir. Kampanyadan yararlanmak için İşCep üzerinden katılım sağlamanız gerekmektedir.
  • VakıfBank (Worldcard): VakıfBank Worldcard sahiplerine özel, mediamarkt.com.tr üzerinden tek seferde yapılan 25.000 TL ve üzeri harcamalara 2.000 TL Worldpuan tanımlanmaktadır. Kampanyaya VakıfBank Mobil'deki "Cepte Kazan" menüsünden katılabilirsiniz.

Cok iyi fiyat. Genel anlamda diyecek bir şey yok ilk geldiğinde öğrenci indirimi ile falan da baya satmıştı. Mac Mini'leri seviyorum.

M4 işlemcili en ucuz Macbook 65-70k bilginiz olsun. Ve yanında 60hz ekran ile geliyor. 🤧

Cok iyi fiyat. Genel anlamda diyecek bir şey yok ilk geldiğinde öğrenci indirimi ile falan da baya satmıştı. Mac Mini'leri seviyorum.

M4 işlemcili en ucuz Macbook 65-70k bilginiz olsun. Ve yanında 60hz ekran ile geliyor. 🤧
zam yemeden önce macbook alanlardan biriyim, macten ziyade macbook cidden hayat kalitemi arttırdı diyebilirim

ben de mac mini kovalıyordum, artık macbook pro düşse diye bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,431
Üyeler
202,288
Son üye
hasanplt43
Geri