5 7500f İçin Kule Tipi Soğutucu Lazım

Reaksiyon skoru
15
Selamın aleyküm bugün bütün bileşenleri tamamladım kule tipi soğutucu kaldı 5 7500f için thermalright assasin spirit 120 V2 almayı düşünüyordum 1300tl ye ama 7500f için soğutucu ya okadar vermene gerek yok dediler şuan sistem tamamen beyaz soğutucununda görüntüyü bozmasını istemiyorum önerdiğiniz beyaz soğutucu varmı acaba

Niye verilmesin hocam ileride işlemci upgrade ederseniz yine kullanırsınız, fazla soğutmanın zararı olmaz. Ben şahsen amd'nin eski wraith prism fanını kullanıyorum yeterli geliyor gerçekten 7500f ısınma konusunda baş ağrıtmıyor ama 1300 lira da çok para değil düşünüldüğünde. Alınabilir.

Troy bir kart ayarla (sanal falan) ₺200 kupon ile ₺800 civarına alırsın. Geriye kalana macun almadıysan güzel bir macun al.

TT Burst Assassin 120 SE aralarında iki ısı boru farkı dışında pek bir şey yok. Açıkçası 6 ısı borulu bir soğutucu alacaksam, tek fan ve ızgaralı almazdım. İki fanlı ve iki ızgaralılarda 6 ısı borusu daha mantıklı. O tarz ürünü de işlemci yükselttiğinizde alırsınız, şu anlık gerek yok.

Geri