Monitör Ekranının Gidip Gelmesi

daekpp

80+
Reaksiyon skoru
1
Pcde bazı sekmelerde veya sayfalarda ekran gidip geliyor
FM22 oynarkende antrenör profillerinde bazılarında gidiyo gelmiyo ekran başka sayfaya geçince geri geliyor çok garip
mesela dün tavşan fotoğrafı açtım bi fotoya tıkladım görsellerde o fotodan çıkana kadar ekranım siyah falan duruyo
cs2 falan oynuyorum hiç ekran gitmiyo bazen kıyafet mağazalarına girdiğimde de yaşıyorum özellikle bershkada
pcyi yenilemeden öncede bunu yaşıyordum rx580 vardı tüm parçaları değiştim rx 6600 geçtim ddr5 am5 sistem geçtim yine aynı sorunu yaşıyorum
HDMI 2.0 kullanıyorum sanırım acaba sorun kabloda mı anlamadım kafayı yicem kudurcam çok az kaldı ne yapmam gerek bilmiyorum eksik yazmış olabilirim
sorunuz varsa sorun lütfen

Ah be aynı sorun ne zamandır bunu araştırıyom kimseden bir cevap yok

Ah be aynı sorun ne zamandır bunu araştırıyom kimseden bir cevap yok
Bende ekran gidip gelme sorunu yaşıyordum çift monitör sadece biri gidip geliyordu kablodandır diye düşündüm ama farklı kablolarla denedim yine tekrar etti. Sorun ekran kartı driver güncellemesi yapınca düzeldi. Dolayısıyla henüz güncellemediyseniz driver güncellemesi yapmanız faydalı olabilir eğer hali hazırda son sürümdeyse ddu ile eski ve sorunsuz olduğu bilinen bir driver yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,757
Üyeler
202,382
Son üye
bbkaan
Geri