60-65k Ya Bu Sistem Alınır mı/Toplanır mı? 9060 XT 16gb 7500f

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
65000
image.webp

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2-3 hafta sonra elimdeki bilgisayarı satıp yeni bilgisayar alacağım. Sizce 65k ya bu sistem toplanır mı? Parçalarım iyi mi? max 2k daha esneyebilirim.

Alınır zaten fiyat algısı kalmadı

50-45K’lık sistemlerin düştüğü duruma bak, yazık ya.😿
hocam gerçektende ya. 1 2 ay önce 50 55k bütçeye 5070li sistem bakıyordum. şimdi bütçemi arttırdım ona rağmen 9060xtyi zar zor alıyorum.
ona 26k vermek yerine 4k daha ver temixz 9070xt almanı önerrimi 2 ç el
0 toplamak istiyorum hocam ya temizini bulabilceğimi çok zannetmiyorum.

hocam gerçektende ya. 1 2 ay önce 50 55k bütçeye 5070li sistem bakıyordum. şimdi bütçemi arttırdım ona rağmen 9060xtyi zar zor alıyorum.

Yapılabilecek bir şey yok, hayırlı olsun.

9070xt çıkalı max ne oldu bilmiom ama max 2 yıl olmuştuır daha garantilişdişr çoğu knk aşırı kötü bişey olmaz temişz illakı bulursun

NV3'ler ne zamandan beri 8kya satılıyor? En alt ssd falan zaten. Kasayla güç kaynağını ayırsan daha tatlı olabilir ama fiyat 1-2k artar.

NV3'ler ne zamandan beri 8kya satılıyor? En alt ssd falan zaten. Kasayla güç kaynağını ayırsan daha tatlı olabilir ama fiyat 1-2k artar.
Hocam kasanın içinden msi mag a750bn pcie5 2. çıkıyor. yorumları falan güzel diyolar. başka ssd de bulamadım güvenilir marka diye.
9070xt çıkalı max ne oldu bilmiom ama max 2 yıl olmuştuır daha garantilişdişr çoğu knk aşırı kötü bişey olmaz temişz illakı bulursun
hocam dediğin doğru fakat bu sefer de bütçe yetmiyor. hem benim 2. el de yaşadığım mağduriyet var. ondan dolayı bir daha güvenemiyorum. sıkıntı çıksa yapabilceğim bir şey yok

Hocam kasanın içinden msi mag a750bn pcie5 2. çıkıyor. yorumları falan güzel diyolar. başka ssd de bulamadım güvenilir marka diye.

hocam dediğin doğru fakat bu sefer de bütçe yetmiyor. hem benim 2. el de yaşadığım mağduriyet var. ondan dolayı bir daha güvenemiyorum. sıkıntı çıksa yapabilceğim bir şey yok
siz bilirsiniiz sonuçta kahrını siz çekiceksinbiz o zaman yeni kasanız hayırlı uğurlu olsn :blobdance:

siz bilirsiniiz sonuçta kahrını siz çekiceksinbiz o zaman yeni kasanız hayırlı uğurlu olsn :blobdance:
sağolasın hocam ama kahır demen canımı sıkmadı değil yani. dediğim gibi yani bütçem çıkmıyo zarzor zaten bu kadarına çıktım. sağol gene iyi dileğin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,917
Üyeler
202,430
Son üye
nasilsinbro
Geri