Çözüldü✓ Psu Değiştirmeli Miyim?

1000w istersen ngdp iyi ama beyazı bile daha ucuzken fiyatı biraz pahalı hissettiriyor
850w olur dersen c850 en iyi seçenek fiyat performans açısından
360 sıvı soğutmaya yükselttiğimi düşünürsek sistemi rahat besleyebilir mi 850 psu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı ve o kadar da iyi bı soğutucu değil. LF3 Pro , Liqmaxflo yada Nautilus 360 a yukselt illa yükselteceksen. NDGP 1000W veya C850 alabilirsin. XX90 serisi kart kullanmayacaksan 850W fazlasıyla yeterli.
240 natiluis var zaten 360 yükseltsem yeter o zaman

BPA serisi ise değiştir.

Screenshot_1.webp

360 sıvı soğutmaya yükselttiğimi düşünürsek sistemi rahat besleyebilir mi 850 psu?

rahat besler de istersen kafan rahat olsun diye ngdp al istersen, 1000w almazsan içinde kalacak

5080 aldın diyelim 300w~ o kart. 9800X3D de oyunda 80w~ takılıyor diğer bilesenleride ekle 850w fazlasıyla yetiyor ha watt daha yüksek olursa PSU daha az yüke girer daha az fan açar. 240lık Nautilusun da yetmesi lazım sana illa upgrade edeceksen söylediğim modellerden birine et.

ekransız olsun ucuz olsun dersen hocamın dedikleri çok rahat soğutur bu arada, az çok aynı
ekran takımtım yok c850 alıyorum o zaman herkese yardımları için teşekkürler sıvı soğutmada Corsair Nautilus RS 360 modeli alırım hem kasaya uyumlu hem psu yeterli olur gibi

ekransız olsun ucuz olsun dersen hocamın dedikleri çok rahat soğutur bu arada, az çok aynı
Senide akşam akşam çok uğraştırdım hakkını helal et psudan anlamıyorum fazla olsunda sisteme bir şey olmasın diye düşündüm başta bir arkadaş yazmış sanırım max güç tüketiminde bile gene pay kalıyor sanırım

BitFenix MIRROR T10 modeli bulunmakta sistemde şuan

Son düzenleme:
ekran takımtım yok c850 alıyorum o zaman herkese yardımları için teşekkürler sıvı soğutmada Corsair Nautilus RS 360 modeli alırım hem kasaya uyumlu hem psu yeterli olur gibi

Senide akşam akşam çok uğraştırdım hakkını helal et psudan anlamıyorum fazla olsunda sisteme bir şey olmasın diye düşündüm başta bir arkadaş yazmış sanırım max güç tüketiminde bile gene pay kalıyor sanırım
hayırlı olsun evet kalıyor
330w 9070 xt bile besliyor 5080 de besler 5070 ti hayli hayli besliyor 850w psu

bende de benzer bir durum vardı riske atmadım değiştir

tier listte atx 3.1 versiyona a+ tier denmiş de pcie 5.0 5.1 diye ayırmamış onu fark ediyor mu bilmiyorum, başka bilen birine sorsan iyi olur
bir kaç farklı modeli var gibiydi ondan kafam karıştı
bu mu a+ modeli?
psu bağlarken ekran kartı bağlantısını psu ile gelen kabloyla yapmam lazım değil mi?

Son düzenleme:
psu bağlarken ekran kartı bağlantısını psu ile gelen kabloyla yapmam lazım değil mi?
evet psudan çıkan kabloyla adaptör kullanmadan

bu olabilir mi bahsettiğin a+
evet bu da a+
ihtiyacın yokken 2k fazla vermen gerekiyor işte o sıkıntı

evet psudan çıkan kabloyla adaptör kullanmadan

evet bu da a+
ihtiyacın yokken 2k fazla vermen gerekiyor işte o sıkıntı

https://www.itopya.com/nzxt-c850-850w-80-gold-atx-31-gen-5-135mm-full-moduler-psu_u26932
iki farklı psu var hangisi önerdiğin?

Geri